Proč následovat keratinovou kúru?

Suché, poškozené vlasy, mastné vlasy, suché, roztřepené konečky - tak by se dala shrnout vaše každodenní péče o vlasy? Je čas začít jednat! 


Pro lesklé, hedvábné a zdravé vlasy není nic lepšího než léčba čistým keratinem

Dámy a pánové, tento článek vám ukáže, jak se rozloučit s matnými a lámavými vlasy. 


Další informace o keratinu

keratinová kúra

I. Co je keratin?

Ať už máte jakýkoli typ vlasů, naše vlasové vlákno je složeno stejným způsobem. : kudrnaté vlasy, kudrnaté vlasy, bílé vlasy, rovné nebo jemné vlasy. 


Na stránkách Keratin tvoří 95 % našich vlasů, Jedná se o bílkovinu bohatou na mikroživiny, jako jsou vitaminy B5, B8 a B9, aminokyseliny jako lysin, methionin a cystin, železo, zinek, měď a hořčík.. Soubor živin poskytovaných potravou.

 

Naše vlasy jsou denně vystaveny mnoha zátěžím. Znečištění, sezónní změny, oxidační stres, nevhodná kosmetika, vlasové přípravky obsahující parabeny, silikony a kontroverzní látky, stejně jako opakované barvení, fénování a používání fénů a žehliček na vlasy. Tyto stresy oslabují vlasová vlákna a pokožku hlavy.

 

Nejlepší způsob, jak vyživuje keratin je mít zdravá a vyvážená strava dodávat vitamíny, minerály, aminokyseliny a esenciální mastné kyseliny, aby vlasová cibulka mohla z krevního řečiště čerpat potřebné látky pro tvorbu keratinu a vyplnění poškozených mezer. 


Nejlepšími zdroji výživy jsou: ovoce a zelenina, nejlépe v sezóně, pro vyšší obsah vitamínů a minerálů, rostlinné oleje, olejnaté ovoce a tučné ryby pro omega 3, 6 a 9, proto neváhejte zdroje střídat! 

Jezte bílkoviny (rostlinné nebo živočišné), ale nepřehánějte to s nimi, protože mohou být pro tělo škodlivé a překyselující, a jezte celozrnné obiloviny.

 

Moderní život již neposkytuje dostatečné množství živin, které naše tělo potřebuje. Naše potraviny cestují po celém světě, než se dostanou na náš talíř, naše země je znečištěná a naše strava už není tak kvalitní jako dříve.

 

Na stránkách ideální řešení je doplněkbuďte opatrní, a doplněk stravy pro vlasy nenahrazuje desku ! Odpovídá svému jménu.


II. Jakou keratinovou kúru si mám vybrat?

Keratinová kúra od společnosti D-LAB NUTRICOSMETICS

Klenot francouzské Green-Tech, který přináší nový život pro nejnáročnější, poškozené a unavené vlasy. Silně působí proti vypadávání vlasů, poskytuje vysokou dávku patentovaného a dokonale asimilovatelného keratinu, který vyplňuje mezery, dodává strukturu a zvětšuje objem.


Někdy mohou být vlasy slabé, obtížně rostoucí a lámavé. Pro obnovení plného zdraví vlasů je nezbytné je hloubkově vyživovat.  


Nejprve se vlasům dodají všechny živiny, které potřebují k vlastní produkci keratinu. 


Můžeme to však udělat lépe, když mu nabídneme přímo čistý keratin. Poskytování čistého keratinu připraveného k použití, který již byl syntetizován, usnadní práci žárovce. 


Abychom rychle dosáhli neuvěřitelných výsledků, zpevníme vlasové vlákno: vyplníme mezery a uzavřeme šupiny, poté celkově restrukturalizujeme keratinovou dráhu. Pozor, ne jen tak ledajaký keratin: náš keratin má klinickou studii prokazující jeho účinnost, s patentem na jeho biologickou dostupnost.

čistá keratinová kúra

D-LAB se zavázal k inovativnímu přírodnímu keratinu pro silné působení proti vypadávání vlasů a extrémní výživu. Tento patentovaný keratin, který je obzvláště biologicky dostupný, se ve vysokých dávkách dostává do vlasové cibulky a má hloubkový účinek na snížení vypadávání vlasů, zvýšení jejich hmotnosti, lesku a třpytu a zlepšení struktury vlasového vlákna.


Účinnost přípravku D-LAB NUTRICOSMETICS Keratin Absolute byla testována pomocí klinická studie

Všechny naše přípravky mají 28denní léčebnou kúru, která odpovídá životnosti našich buněk. Tři měsíce, tedy 3x28 dní, je doba potřebná k nastartování buněčné paměti ve vlasové cibulce a dosažení viditelnějších a déle trvajících výsledků ve vláknech. 


Aby se do cibulky dostalo maximální množství účinných látek a výsledky byly optimální, můžete absolvovat kúru až po dobu 6 měsíců, aby se cibulka neunavila. Růst vlasů probíhá v několika fázích po dobu několika měsíců. 


Každá fáze má specifické potřeby, a proto nabízíme tříměsíční kúry, abychom sledovali fáze buněčného cyklu a co nejlépe uspokojili všechny jeho potřeby. Díky 3měsíční po sobě jdoucí kúře můžete provádět hloubkovou práci na výživě vlasů, abyste dlouhodobě obnovili jejich sílu, lesk a růst. V ideálním případě byste měli ošetření opakovat dvakrát ročně, zejména na jaře a na podzim.


Na stránkách ideální řešení je doplněkBuďte však opatrní, doplněk stravy nenahrazuje desku ! 

D-LAB NUTRICOSMETICS ošetření vlasů

Protože jste jedineční, vyvinula společnost D-LAB přibližně třicet přírodních koncentrovaných receptur, které jsou kombinovány v rámci mimořádně cílených programů mikronutrice, aby poskytly řešení šitá na míru potřebám každého jednotlivce.


Každý produkt je jedinečný a specifický, takže si můžete vytvořit tu správnou součinnost, která bude přizpůsobena vašim potřebám. Pleť, vlasy, pohoda, energie, hubnutí, trávení, odvodnění, detoxikace, cyklus a mateřství... naše nabídka doplňků stravy pokrývá širokou škálu problémů, protože naše receptury lze kombinovat tak, aby vyhovovaly potřebám každého.


D-LAB představuje svůj kompletní sortiment doplněk stravy pro vlasy reagovat na všechny problémy s vlasy.
Náš sortiment se skládá z kapslí 100% přírodní a vyrobeno ve Francii na adrese keratin, vitamín a aminokyseliny.

Bílé nebo barevné vlasy, jemné nebo husté vlasy, krátké nebo dlouhé vlasy: ať už máme jakýkoli typ vlasů, chceme-li mít zdravou hřívu, musíme se o svá vlasová vlákna starat. 


Vlasy jsou z 95 % tvořeny keratinem, bílkovinou, která pomáhá stmelovat, vytvářet a chránit vlasové vlákno. 


Chcete-li mít krásné vlasy, musíte na nich pracovat zevnitř a dodávat jim živiny, které tvoří vlasové vlákno, protože výživa probíhá na úrovni cibulek. 


Vnější ošetření působí pouze na vnější vrstvu vlákna a chrání ji. 


To znamená, že je třeba denně dodávat dostatečné množství všech základních živin, včetně stopových prvků, jako je hořčík, železo a měď, vitaminů skupiny B a aminokyselin obsahujících síru, jako je l-cystin, l-methionin a m-lysin. 

keratinová kúra

Tyto živiny jsou dodávány vyváženou stravou, ale také doplňky stravy, protože náš moderní životní styl bohužel již nestačí k jejich dostatečnému přísunu.


Výsledkem jsou suché, lámavé vlasy, které postrádají lesk, a co hůř, mohou v různé míře vypadávat.


Na stránkách D-LAB online D-diagnostika vám umožní rychle a snadno najít program mikrojeslí, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám.


S našimi přírodními doplňky stravy vám můžeme pomoci dosáhnout hustších a plnějších vlasů!


Podívejte se také na náš článek o přírodní řešení vypadávání vlasů.