Vypadávání vlasů: přírodní řešení

řešení vypadávání vlasů

Neuro-hormonální nerovnováha, nevyvážená strava, stres, znečištění a nevhodná vlasová péče jsou faktory, které mají vliv na naše vlasová vlákna. 


Při každodenním stresu se vlasy lámou, obtížně rostou a nakonec vypadávají. 


V kombinaci s vyváženou stravou a zdravým životním stylem mohou být doplňky stravy proti vypadávání vlasů zásadní v boji proti tomuto složitému problému.

I. Příčiny vypadávání vlasů

Bez ohledu na typ vlasů je prvním krokem ke zdravým vlasům péče o vlasové vlákno. 


Pružnost, pevnost a hydratace vlasů závisí výhradně na jejich struktuře, kterou tvoří z 95 % keratin


Životní cyklus vlasu je dlouhý proces trvající několik let. 

Za prvé, každý vlas se rodí pod kůží pokožky hlavy ve vlasovém folikulu a roste pomalu. 


Toto období růstu vlasů odpovídá anagenní fázi

Vlasy rostou přibližně o 1 cm měsíčně. 


Poté následuje katagenní fáze, kdy vlasy přestávají růst. 

To je případ, kdy ve stejném vlasovém folikulu vyroste nový vlas. 


Telogenní fáze je poslední fází, která odpovídá období klidu. Vlasy zůstávají ve folikulu přibližně 3 měsíce a poté při mytí šamponem nebo kartáčováním vypadávají. 


Tento životní cyklus vlasu se může v každém vlasovém folikulu opakovat až 25krát, pokud jej něco nenaruší. Každý den nám vypadne 50 až 80 vlasů. Po překročení tohoto počtu je cyklus narušen a máme problém s patologickým vypadáváním vlasů, z nichž nejčastější je androgenní alopecie neboli plešatost, a to jak u mužů, tak u žen. 


Hormonální výkyvy, těhotenství, menopauza, stres, volné radikály... Naše hormony, zejména androgeny, mužské hormony, jsou úzce propojeny a jejich výkyvy mohou způsobit, že vlasová cibulka pracuje zpomaleně, což vede k hormonálnímu vypadávání vlasů a jejich lámavosti a poškození.


Stejně jako všechny tělesné tkáně potřebují i vlasy k posílení bílkoviny složené z vysoce kvalitních aminokyselin. Stopové prvky, vitaminy a minerály také pomáhají předcházet vypadávání vlasů, stimulují tvorbu keratinu a urychlují jejich růst.


Zjistěte více o příčiny vypadávání vlasů

II. Jak si vybrat léčbu, která zpomalí hubnutí?

Chcete-li si vybrat správný doplněk stravy proti vypadávání vlasů, je nejprve nutnéidentifikovat problém, který je příčinou vypadávání vlasů u mužů i žen. 


Příčin může být celá řada: nedostatek ve stravě (zinek, hořčík, vitamin B atd.), silný stres, věk, agresivní přípravky pro péči o vlasy atd.

Dočasné vypadávání vlasů při změně ročního období nebo masivní, trvalé vypadávání vlasů jako v případě androgenetické alopecie , v boji proti vypadávání vlasů je důležité působit na různé příčiny současně. 

Zatímco vnější léčba proti vypadávání vlasů se zaměřuje hlavně na posílení cibulky. vlasové doplňky působit do hloubky na vnitřní příčiny k posílení vlasového vlákna zevnitř. 


Je nezbytné dodávat do krevního oběhu čistý keratin, který tvoří 95 % vlasových vláken, a účinné látky, které umožňují jeho produkci v cibulce: vitaminy skupiny B, sirné aminokyseliny a stopové prvky

Za tímto účelem si vyberte vlasový doplněk vyrobený ve Francii z přírodních složek, bez nanočástic a přísad.



Vypadávání vlasů, řešení D-LAB


Zpomalení vypadávání vlasů a podpora jejich opětovného růstu To je úloha naší řady doplněk stravy pro vlasyx ve formě tobolek nebo tablet. 


Naše přípravky proti vypadávání vlasů jsou přírodního původu, aby zabránily vypadávání vlasů, omezily ho a navrátily jim krásné vlasy. Obsahují základní živiny, jako je čistý patentovaný keratin, který zpomaluje vypadávání vlasů,kopřiva pro stimulaci růstu a spirulina pro zvýšení pevnosti a odolnosti vlasů. 


Pro aktivaci buněčné paměti ve vlasových cibulkách doporučujeme alespoň 3 měsíce léčby.

 

Keratin Absolute

Tento přípravek poskytuje vysokou dávku přírodního keratinu získaného přirozenou cestou bez chemických procesů, který zpomaluje vypadávání vlasů. 


Tento přírodní posilovač byl vyvinut naší vědeckou komisí a má klinickou studii, která prokázala jeho účinnost při vypadávání a rekonstrukci vlasů. Vysoce biologicky dostupný a dávkovaný (500 mg čistého keratinu v jedné kapsli denně) působí hluboko v samém srdci vlasových cibulek, čímž snižuje vypadávání vlasů, zvyšuje jejich hmotnost a dodává suchým vlasům lesk a třpyt. Po tříměsíční kúře se vypadávání vlasů snižuje 2krát. 


Náš čistý keratin se vyrábí z vlny ovcí chovaných pod širým nebem a stříhaných humánně za přítomnosti kvalifikovaného veterináře podle velmi přísných specifikací.


Přečtěte si také: Proč dodržovat keratinovou kúru?

Výživa-kapilární duo

Tento bestseller kombinuje 2 inovativní, mimořádně dávkované složky: Keratin Absolute a Growth Complex pro 360° účinek. 


Poskytnutím čistého, vysoce kvalitního keratinu a jeho aktivních složek zároveň dochází ke zpomalení vypadávání vlasů, vyplnění mezer, uzavření šupinek a aktivaci nového růstu. 

Růstový komplex je složení bohaté na 3 skupiny základních živin pro vlasová vlákna: sirné aminokyseliny, vitaminy skupiny B a minerály získané z mimořádně cílených rostlinných výtažků a účinných přírodních složek. 


Stimulací vlasové cibulky tyto přípravky podporují růst a odrůstání vlasů o 2 po dobu 3 měsíců léčby.

Kapilární hmotnostní program

Tento program je ideální pro období po porodu a působí na všechny příčiny vypadávání vlasů: hormonální výkyvy, stres, únavu, nedostatek některých vitaminů a minerálů a špatnou mikrocirkulaci. 


Má mimořádně komplexní účinek, protože poskytuje vyrovnávací účinné látky pro regulaci hormonální a nervové činnosti, čistý keratin pro zastavení vypadávání vlasů a stimulační účinné látky pro zlepšení krevního oběhu.

III. Další přírodní tipy, jak zabránit vypadávání vlasů

Vnější péče:


  • Ošetření kombinujte s přírodními přípravky pro péči o vlasy, které neobsahují parabeny, sulfáty ani silikony.
  • Masírujte pokožku hlavy esenciálními oleji (ricinový, cedrový, rozmarýnový...), abyste aktivovali mikrocirkulaci.
  • Omezte zdroje tepla, jako jsou žehličky na vlasy a fény.


Napájení:


  • Dodávejte dostatečné množství všech stavebních prvků keratinu: vitamíny skupiny B (zelená zelenina, citrusové plody, živočišné bílkoviny), sirné aminokyseliny (obiloviny, sójové výhonky, mořské řasy, maso, mořské plody) a minerální látky (olejniny, organické a sezónní ovoce a zelenina).
  • Vypijte 1,5 až 2 litry denně, abyste pomohli hydratovat vlasy.
  • Jezte antioxidanty na ochranu pokožky hlavy. Najdete je v červeném ovoci, melounu, mrkvi, citrusových plodech a zelené zelenině.

Přečtěte si také: jaké potraviny způsobují vypadávání vlasů?