Optimalizace užívání opalovacích kapslí s ohledem na zdravý životní styl

solární kapsle

Na stránkách solární kapsle sont de plus en plus populaires pour renforcer la protection de la peau contre les rayons UV et optimiser le bronzage


Abyste však dosáhli co nejlepších výsledků své opalovací kúry, je nutné dodržovat zdravý životní styl. 


V tomto článku vám vysvětlíme, jak se chránit před sluncem, jaké potraviny si v létě vybírat a jak je připravovat. lék na solární kapsle a jak optimalizovat léčbu.

I. Ochrana před sluncem

Před zahájením lék na solární kapsleJe důležité si uvědomit, že tyto doplňky stravy na slunci nenahrazují vnější UV ochranu.

Opalovací krém je vždy nezbytný pro optimální ochranu pokožky. 

Vyberte si širokospektrální opalovací krém s vhodným ochranným faktorem (SPF ) a naneste jej vydatně na všechny exponované části těla.


Kromě opalovacího krému nezapomeňte při pobytu na slunci nosit ochranný oděv, například klobouk se širokou krempou a dlouhé oblečení. Kvalitní sluneční brýle, které blokují UVA a UVB paprsky, jsou rovněž nezbytné pro ochranu očí.

Ochrana před sluncem, několik článků

II. Potraviny, které je třeba zvolit během opalování v kapslích

Napájení

Zdravá a vyvážená strava může pomoci optimalizovat výsledky léčby opalovacími kapslemi

Některé potraviny jsou obzvláště prospěšné pro zdraví pokožky a mohou přispět k přirozenému a rovnoměrnému opálení.


  • Potraviny bohaté na betakaroten, jako je mrkev, sladké brambory a špenát, mohou pomoci zlepšit pigmentaci pokožky. 

  • Omega-3 mastné kyseliny, které se nacházejí v tučných rybách, jako je losos a sardinky, pomáhají udržovat pokožku hydratovanou a zmírňují záněty. 

  • Ovoce a zelenina bohaté na vitamin C, jako jsou citrusové plody a bobulovité ovoce, podporují tvorbu kolagenu a pomáhají chránit pokožku před oxidačním poškozením.

Hydratace

Když jste na slunci, je důležité zůstat hydratovaní, abyste předešli dehydrataci a udrželi si zdravou pokožku. Dobrá hydratace bude prospěšná i během užívání opalovacích kapslí. 

Zde jsou některé z nápojů, které byste měli vyzkoušet, abyste si udrželi hydrataci a podpořili zdravou pleť:


  • Voda

Pokud jde o hydrataci, čistou vodu nic nenahradí. Pijte vodu pravidelně po celý den, i když nemáte žízeň. Voda pomáhá udržovat vodní rovnováhu v našem těle a podporuje správnou funkci našich orgánů včetně pokožky.


  • Kokosová voda

Kokosová voda je přírodní nápoj bohatý na důležité elektrolyty, jako je draslík, sodík a hořčík. 

Tyto elektrolyty pomáhají obnovit vodní rovnováhu a zabraňují dehydrataci. Kokosová voda je navíc mírně sladká a osvěžující, takže je vynikající volbou pro uhašení žízně na slunci.


  • Bylinné nálevy

Bylinné nálevy jsou nejen hydratační, ale mohou také poskytnout další výhody pro zdraví naší pokožky. 

Například heřmánekzklidňující a protizánětlivé účinky, které mohou pomoci zklidnit pokožku po slunění. 

Máta peprná je osvěžující a může pomoci snížit zarudnutí

Vyzkoušejte bylinné nálevy, například ze zeleného čaje, máty nebo heřmánku, abyste zůstali hydratovaní a zároveň pečovali o svou pleť.


  • Čerstvá ovocná šťáva

Čerstvé ovocné šťávy mohou být vynikajícím zdrojem hydratace a zároveň dodávají pleti důležité živiny. 

Citrusové šťávy, například pomerančová nebo grapefruitová, jsou bohaté na vitamin C, který pomáhá obnově buněk a tvorbě kolagenu. 

Dobrou volbou jsou také červené ovocné šťávy, které jsou bohaté na antioxidanty, jež pomáhají chránit pokožku před poškozením způsobeným UV zářením.


  • Smoothies 

Smoothies jsou vynikajícím způsobem, jak spojit hydrataci a výživu. 

Jako základ koktejlu použijte ovoce bohaté na vodu, například meloun nebo vodní meloun

Pak přidejte zelenou listovou zeleninu, jako je špenát nebo kapusta, abyste zvýšili blahodárné účinky na pokožku. Můžete také přidat lžíci lněných nebo chia semínek, abyste využili omega-3 mastné kyseliny, které jsou prospěšné pro hydrataci pokožky.


III. Jak mohu optimalizovat léčbu opalovacími kapslemi?

Slunce může být vzácným spojencem i hrozivým protivníkem. Má mnoho výhod pro naši fyzickou i duševní pohodu, včetně toho, že nám dodává zářivou pleť. Nadměrné vystavování slunci však může být škodlivé a vést k poškození pokožky a jejímu rychlejšímu stárnutí.


Pro ty, kteří chtějí mít opálenou pleť , aniž by riskovali škodlivé účinky slunečního záření, představují kapsle Complexe Soleil Actif ideální řešení.


Tento inovativní, zcela přírodní přípravek působí ve třech fázích: přirozeně pigmentuje pokožku karotenoidy, stimuluje a prodlužuje opálení a chrání pokožku před poškozením způsobeným UV zářením.


Kapsle D-LAB Nutricosmetics Active Sun Care Complex jsou speciálně vyvinuty tak, aby optimalizovaly ochranu před sluncem a podporovaly přirozené opálení. Tento komplex obsahuje kombinaci pečlivě vybraných přírodních složek, které podporují zdraví pokožky a posilují její odolnost vůči UV záření.

Přirozené a dlouhotrvající opálení

Abychom dosáhli opálené pleti bez rizika nadměrného vystavování se slunci, vybrali jsme účinné rostlinné výtažky bohaté na karotenoidy.


Beta-karoten, prekurzor vitaminu A, hraje klíčovou roli ve zdraví pokožky tím, že podporuje obnovu buněk a zesiluje barvu opálení. 


Přírodní výtažky z meruněk a mrkve, bohaté na karotenoidy, přirozeně stimulují proces opalování tím, že podporují syntézu melaninu, pigmentu zodpovědného za barvu pokožky. 


Měď zase přispívá k tvorbě melaninu a zajišťuje optimální pigmentaci pokožky.


Výsledek: Pokožka je ozdobena přirozeně pigmentovaným opálením, které se aktivuje a prodlužuje, přičemž se zamezí nadměrnému vystavení slunci.


Chráněná, sjednocená pleť

Přestože slunce může být pro tělo i mysl prospěšné, je nezbytné chránit pokožku, aby se předešlo jeho škodlivým účinkům.

Vysoká koncentrace UV záření způsobuje oxidační poškození, které urychluje předčasné stárnutí pokožky, což vede k jejímu ztenčení a vzniku vrásek a jemných linek. pigmentové skvrny.


Rozhodli jsme se pro patentovaný extrakt z granátového jablka, který byl vědecky testován pro své účinky proti stárnutí.

Tento výtažek bohatý na polyfenoly punicalagin (s titrací 30 %) podporuje regeneraci buněk, zpevňuje strukturu pleti a zabraňuje tvorbě vrásek. Výrazně také redukuje hyperpigmentaci a hnědé skvrny spojené s nadměrným sluněním.


Studie in vitro prokázaly účinnost naší složky při ochraně pokožky před UV zářením, ochraně před oxidačním poškozením způsobeným UVB zářením, stimulaci produkce prokolagenu a kyseliny hyaluronové a podpoře regenerace buněk poškozených UVB zářením.



Společnost D-LAB se o vás snaží pečovat tím, že do každého svého přípravku přidává specifické účinné látky, které každodenně udržují zdraví vašeho těla.

Koncentrát vitaminů a minerálů, včetně selenu, mědi a vitaminu B2, pomáhá chránit pokožku před oxidačním stresem, který je hlavní příčinou předčasného stárnutí pleti.

Objevte nabídku

Naše tipy, jak si udržet opálení