Jak si udržet opálení i po létě: nejlepší tipy, jak si udržet zlatavou pleť

Opalování je často výsledkem dlouhých dnůvystavení slunečnímu záření během léta. Před letní sezónou jste podnikli správné kroky k tomu, abyste připravte svou pokožku na slunce a odhalit se navzdory svému pokožka citlivá na slunce

Po skončení letní sezóny přemýšlíte, jak prodloužit opálenou pleť a zabránit jejímu vyblednutí. 


Nebojte se, v tomto článku vám prozradíme nejlepší tipy, jak si udržet opálení po celý rok. 

Objevte jednoduché a účinné rady, jak si udržet zářivou a sluncem políbenou pleť, i když je slunečných dnů málo, od pravidelné hydratace až po vyváženou stravu a používání doplňků stravy. 

Připravte se na to, že budete krásně zářit po celý rok, díky našim tipům, jak na to. jak si udržet opálení po létě.
 

Opalování žen na ručníku s klobouky a slunečními brýlemi

I. Hydratace: klíč k dlouhotrvajícímu opálení

1. Používání hydratačních krémů po opalování

Používání hydratačních krémů po opalování je nezbytné pro zklidnění a obnovu pokožky vystavené slunečním paprskům. Tyto specifické krémy jsou vyvinuty tak, aby poskytovaly hloubkovou hydrataci, obnovovaly rovnováhu vlhkosti pokožky a zmírňovaly nepříjemné pocity, jako je zarudnutí a pnutí. 


Díky svému složení bohatému na hydratační látky a zklidňující složky, jako je Aloe Vera a heřmánek, pomáhají tyto krémy obnovit kožní bariéru poškozenou škodlivými účinky slunce. 

Jejich hojným nanesením na pokožku po pobytu na slunci podpoříte regeneraci buněk a pomůžete zabránit odlupování a předčasnému stárnutí pokožky. 


Tyto krémy po opalování navíc pomáhají prodloužit opálení tím, že udržují pokožku hydratovanou a zabraňují její dehydrataci. Pro jemnou, pružnou a oživenou pokožku je dobré zařadit hydratační krémy po opalování do své péče o pokožku.

2. Pijte dostatek vody, abyste udrželi pokožku hydratovanou.

Důležitost pití dostatečného množství vody pro udržení hydratace pokožky nelze podceňovat. 

Voda hraje klíčovou roli při udržovánívodní rovnováhy v našem těle, včetně pokožky. 

Každodenním pitím dostatečného množství vody pomáháme vyživovat pokožku zevnitř, což vede k hydratovanější, zářivější a zdravější pleti .


Voda pomáhá vylučovat toxiny z našeho organismu, což může přispět k čistší pleti a zmírnit kožní problémy, jako je akné. 


Navíc dobrá hydratace podporuje krevní oběhDíky tomu se do pokožky dostávají důležité živiny, které podporují regeneraci a hojení. 


Voda také pomáhá udržovat pružnost pokožky, což může zabránit vzniku jemných linek a vrásek. 


Doporučuje se pít alespoň osm sklenic vody denně, abyste si udrželi hydrataci pokožky a její celkové zdraví. Nezapomeňte tedy, že sklenice vody dokáže s vaší pletí zázraky!

jak si udržet opálení

II. Exfoliace pro udržení opálení

1. Pravidelný peeling pro zářivou pleť

Pravidelný peeling pleti má mnoho výhod pro zdraví pokožky, včetně podpory rovnoměrnějšího opálení a zlepšení kvality pleti.


Exfoliace spočívá v odstranění odumřelých kožních buněk z povrchu pleti, což umožňuje, aby pod nimi vynikla svěží a hladší pleť. Odstraněním těchto odumřelých buněk exfoliace usnadňuje regeneraci buněk, podporuje krevní oběh a přispívá k zářivějšímu vzhledu pleti.


Pravidelný peeling může také pomoci snížit výskyt hnědých skvrn a nedokonalostí pleti, což je zvláště prospěšné pro pleť se sklonem k hyperpigmentaci.


Pokud jde o opalování, pravidelný peeling může podpořit rovnoměrnější opálení tím, že odstraní nahromaděné odumřelé kožní buňky, které mohou často způsobit nerovnoměrné nebo skvrnité opálení.

Zbavením pokožky těchto odumřelých buněk umožňuje exfoliace čerstvé, obnovené pokožce rovnoměrněji reagovat na sluneční záření, což podporuje rovnoměrnější opálení.


Stojí za zmínku, že pravidelný peeling před pobytem na slunci může také pomoci připravit pokožku na opalování tím, že odstraní překážky, které by mohly bránit optimálnímu vstřebávání slunečních paprsků.

Je však důležité, abyste pokožku příliš neošetřovali, zejména pokud již byla vystavena slunci, protože pak může být citlivější a náchylnější ke spálení.

Domácí peeling ve skleněné nádobě

Jednou z nejběžnějších metod exfoliace pleti je používání peelingů nebo exfoliačních přípravků obsahujících složky, jako jsou abrazivní částice, alfa-hydroxykyseliny (AHA) nebo beta-hydroxykyseliny (BHA). 

Tyto přípravky lze nanášet jemnými krouživými pohyby na vlhkou pokožku a poté je opláchnout vlažnou vodou. Je důležité zvolit exfoliační produkty vhodné pro váš typ pleti, abyste se vyhnuli podráždění nebo nadměrné citlivosti.

2. Odstraňte odumřelé kožní buňky jemným peelingem

Odstranění odumřelých kožních buněk je nezbytné pro udržení zdravé a zářivé pleti. 


Jemné peelingy jsou pro tento úkol ideální. Použitím exfoliačních přípravků na bázi jemných přírodních částic, jako je cukr nebo oves, můžete jemně odstranit nečistoty a odumřelé kožní buňky a odhalit hladší a zářivější pleť. 


Doporučujeme provádět peeling jednou až dvakrát týdně a krouživými pohyby jemně vmasírovat přípravek do vlhké pokožky. Nezapomeňte si vybrat peeling vhodný pro váš typ pleti a poté použijte hydratační krém pro udržení rovnováhy vlhkosti pleti. 

Pravidelný peeling zanechá vaši pleť zářivou a připravenou vstřebávat další produkty péče o pleť.


Pokud si chcete zachovat letní opálení, je nejlepší zvolit si. přírodní exfolianty. 

Chemické peelingy mohou způsobit předčasné olupování pokožky, což vede ke ztrátě opálení. 


Výběrem přírodních ingrediencí, jako je ananas, papája nebo jíl, můžete jemně exfoliovat a zároveň zachovat své opálení. 

Tyto přírodní peelingy odstraňují odumřelé kožní buňky a nečistoty a zároveň pokožku vyživují a hydratují. Poskytují jemný a šetrný peeling, který pomáhá vašemu opálení vydržet déle. 


Po peelingu nezapomeňte použít hydratační krém, aby byla pleť dobře hydratovaná a zachovala si zářivost.

III. Comment conserver son bronzage avec les compléments alimentaires D-LAB

1. Kosmetické doplňky pro hydrataci pleti zevnitř ven

Doplňky stravy mohou hrát cennou roli při hydrataci pokožky zevnitř. Kromě vnější hydratace mohou některé doplňky stravy poskytovat základní živiny, které podporují zdraví a hydrataci pokožky. 


V D-LABu objevíte výběr ingrediencí. pečlivě vybrané jako např. kolagen, kyselina hyaluronová, omegas 3které působí specifickými způsoby zpomalení procesu stárnutí pleti, redukovat pigmentové skvrny a poskytnout hloubková hydratace.

Pomáhají udržovat integritu kožní bariéry, čímž zabraňují ztrátě vlhkosti a dehydrataci.



2. Naše řada opalovací kosmetiky pro udržení opálení a opálené pleti

Řada kosmetických doplňků pro péči o tělo na slunci D-LAB

Doplňky péče o opalování představují praktický a účinný přístup k udržení zářivého a dlouhotrvajícího opálení. Jako doplněk k vnějším přípravkům péče o pokožku mohou tyto doplňky pomoci posílit přirozenou obranyschopnost pokožky proti škodlivým účinkům slunce a zlepšit její celkové zdraví.

 

Jednou z hlavních výhod doplňků stravy na opalování je jejich schopnost podporovat tvorbu melaninu, pigmentu, který je zodpovědný za barvu kůže. 


Některé složky obsažené v těchto doplňcích, jako např. beta-karoten a lykopen působí jako antioxidanty výkonné a pomáhají stimulují tvorbu melaninuVýsledkem je intenzivnější a rovnoměrnější opálení.

 

Přirozeně stimuluje tvorbu melaninu ve vašich tkáních, čímž podporuje přirozené opálení, a zároveň poskytuje koncentrovanou dávku melaninu, která probudí vaše buňky a zanechá vaši pokožku připravenou a zářivě barevnou. Tato výjimečná synergie zvýrazní vaši pleť , jakmile vyjde slunce, a/nebo vám pomůže udržet opálení.

 

Dodává pokožce základní prvky, které potřebuje k tvorbě vlastního endogenního melaninu, přirozeného pigmentu, který hraje ochrannou roli před škodlivým slunečním zářením


Tento speciální přípravek nabízí výjimečnou kombinaci přírodních složek. Toto účinné duo stimuluje tvorbu melaninu a umožňuje vaší pokožce přirozeně se připravit na pobyt na slunci a udržet si krásnou opálenou pleť.

 


3. Pro ty, kteří mají chuť na sladké

D-LAB představuje svou mladší sestru Birdie! Jejím posláním je pomáhat mladým ženám, aby se lépe uplatnily v každodenním životě a aby navštivte cítit se dobře v jejich tělech a životech. Prostě aby se cítili dobře podle kritérií, která si sami zvolili.

Máte problémy s užíváním kapslí? Chcete dokončit léčbu Pro-Solaire ?

Objevte naše lahodné gumové bonbóny Sladké slunce, s beta-karotenem, rajčatovým lykopenem, mědí a vitaminem E je dokonalým receptem na. opálená a zářivá pleť aniž byste museli trávit hodiny lenošením na pláži ;)

 

Sluneční světlo v kapkách pro přirozené zbarvení a ochranu pokožky? Pro zářivé opálení je tu náš elixír. Kapky slunce je plná pigmentů bohatých na karotenoidy a silné antioxidanty. Sluneční efekt zaručen!

Je důležité si uvědomit, že doplňky stravy na opalování nenahrazují používání vnějších prostředků na ochranu před sluncem, jako jsou opalovací krémy. Působí jako doplněk těchto přípravků a mohou pomoci posílit přirozenou obranyschopnost pokožky. 


Proto je vhodné kombinovat používání doplňků stravy s mírným sluněním a vhodnou ochranou.

Závěrem

Jak si udržet opálení po létě? Je to možné díky několika jednoduchým a účinným tipům. 


Klíčovou roli hraje hydratace - používejte hydratační krémy po opalování a pijte dostatek vody, aby byla pokožka hydratovaná. 


Pravidelný peeling jemnými peelingy odstraní odumřelé kožní buňky a odhalí zářivou pleť. 


Doplňky stravy, například ty, které obsahují kolagen, kyselinu hyaluronovou a vitaminy, pomáhají hydratovat pokožku zevnitř. 

Doplňky stravy na opalování navíc podporují tvorbu melaninu, takže opálení je intenzivnější, rovnoměrnější a dlouhotrvající. 


Kombinací těchto tipů můžete udržet svou pleť zlatavou a zářivou po celý rok.