Jak můžete v létě připravit svou pokožku na slunce?

připravte svou pleť na

Bim, bam, léto se blíží... !!! 

Nakupujeme první plavky, doplňujeme zásoby opalovacího krému... a máme se na co těšit. připravuje pokožku na vystavení slunci na léto

Chci být připravená nečervenat se jako rajče, mít zlatavé opálení a vylepšit ho: vyrazit do LA. opalovací kapsle

V tomto článku vám poradíme, jak připravit pokožku na slunce, aktivovat opálení a prodloužit jeho životnost. Prozradíme vám naše nejlepší produkty pro lokální péči o pokožku a povíme vám o našich hvězdných přípravcích, které vás připraví na léto. 


Příprava pokožky na slunce: jakou opalovací kapsli zvolit?

Za prvé, proč se rozhodnout pro doplňky stravy pro pleť


Když mluvíme o opalování a přípravě pokožky, abychom zabránili jejímu zčervenání, mluvíme o našich melanocytech. Tyto malé buňky produkující melanin. 


Melanin je pigment, který je zodpovědný za zbarvení naší kůže (a vlasů). Čím více melaninu produkujeme, tím tmavší je naše pleť. Příchod prvních Uva a Uvb paprsků na naši kůži stimuluje naše melanocyty, které vylučují melanin, jenž barví naši kůži. 


Když bronz Pokud máte světlou pleť nebo jste se celý rok nevystavovali slunci, vaše pokožka není na sluneční paprsky zvyklá. Výsledkem je, že když přijdeme na pláž, trvá několik dní, než získáme zlatavý lesk, nebo dostaneme ošklivý případ "spálení od slunce". spáleniny od slunce. Příprava pokožky citlivé na slunce je důležitým krokem před létem. 


Je třeba stimulovat melanocyty předem, aby přirozeně pigmentovaly pokožku před expozicí, a tím snížit riziko zarudnutí. Pokud je vaše pokožka již lehce opálená a připravená, opálíte se rychleji a déle vydrží. 


připravit pokožku na slunce

Soleil Actif Complex

Přípravek číslo jedna pro přípravu pokožky na slunce je Active Sun Complex: přirozeně barví pokožku, zesiluje opálení a chrání pokožku před škodlivými účinky slunce. Pokožka je pružná, jemná a zářivá.


Výtažek z mrkve bohatý na beta-karoten pleť rozzáří a zvětší. Extrakt z granátového jablka, bohatý na punicalaginy, má silné antioxidační účinky a snižuje hyperpigmentaci a poškození pleti způsobené slunečním UV zářením. Extrakt z černého rybízu chrání buňky před předčasným stárnutím pleti. Obsahuje mnoho dalších výjimečných účinných látek, které chrání před spálením, dehydratací vráskami a poškozením pleti. 

Tyto kapsle samozřejmě nenahrazují ochranu před sluncem a je třeba používat opalovací krém.


Doporučujeme zahájit toto ošetření nejméně 15 dní před prvním pobytem na slunci, pokračovat v něm během pobytu na slunci a prodloužit ošetření nejméně o 1 až 15 dní po návratu, abyste si udrželi opálenou pleť. Jednoduše užívejte jednu kapsli denně, kdykoli během dne!


Tento komplex je také součástí dua Total Radiance Duo, které obsahuje také komplex Soothing Skin Complex. 


Co z toho budu mít?

Zklidňuje citlivou a reaktivní pokožku a v kombinaci s komplexem Sun Active pomáhá chránit pokožku před škodlivými účinky slunce.

Zklidněný pleťový komplex obsahuje prvotřídní účinnou látku: SOD z melounu Charentais. Tato účinná látka je silný antioxidant, který chrání pleť před vnějšími vlivy.

Vyrábí se z dužiny provensálského melounu a je proslulý tím, že zabraňuje tvorbě milionů volných radikálů, které jsou zodpovědné za stárnutí buněk, a chrání před záněty a snižuje je: jeho účinnost byla klinicky prokázána.

Přípravek obsahuje takékonopný olej. Díky svým hydratačním a protizánětlivým vlastnostem údajně zklidňuje zarudnutí a zklidňuje pokožku.


A konečně, pokud chcete jít ještě o krok dál, můžete absolvovat kúru Absolu de Collagène, která dodá vaší pleti bezchybnou pružnost a pevnost. A Regenerační aktivátor, který stimuluje obnovu buněk.


Jaké kosmetické procedury byste měli zavést, abyste svou pleť připravili na slunce?

Kromě doplňků stravy pro pleť je také důležité pečovat o pleť pomocí produktů pro lokální péči o pleť. Nemůžeme to dostatečně zdůraznit: vnitřní a vnější péče o pleť se musí vzájemně doplňovat

Přípravky pro lokální péči o pleť zasahují do povrchových vrstev epidermis, tj. do 20 % buněk. Potravinové doplňky zasahují zbývajících 80 %


Před pobytem na slunci byste se samozřejmě měli chránit před slunečním zářením. První týden používejte ochranný faktor 50, poté 30 a 20. Na konci dne, po opalování, si pokožku jemně exfoliujte peelingem, abyste odstranili odumřelé buňky a pomohli vyrovnat opálení. 


Poté naneste hydratační krém, který vyživí sluncem poškozenou pokožku, nebo gel z aloe vera na zarudlou pokožku. Aloe vera má zklidňující, hydratační a regenerační účinky na mírně spálenou pokožku. 



připravit pokožku na slunce

I když máte mastnou pleť, je nezbytné používat rostlinná mléka nebo oleje, jako je arganové, jojobové nebo bambucké máslo, abyste dosáhli ochranného účinku a rovnoměrného opálení.


Nezapomeňte na krém proti stárnutí nebo krém na oční okolí obohacený o vitamin A, aby vaše tvář a dekolt vypadaly co nejlépe!