Jak se opalujete, když máte bílou pleť?

Jak se opalujete, když máte bílou pleť?

A je to! Je léto, prázdniny, jedeme na dovolenou! Chystáme se zpívat o měkkýších, korýších a ... úpalu. Ups. Se svou světlou pletí se obáváte, že se vám při prvním vystavení slunci udělá červená vyrážka. 


Quand on veut tan l'été et qu'on a la peau claire et fragile, ça peut vite être un calvaire pour certains et certaines. Ne vous en faites pas, comme toujours, D-LAB vous donne ses précieux conseils pour vous dire que oui oui : on bronze quand on est blanc.


Získat bronzovou barvu, když jste běloch, je pro některé lidi nesplnitelný sen. Ale je to možné. Stačí, když několik kroků k bezpečnému a zodpovědnému opalování : připravit kůži před expozicí. chránit během a hydratace poté. 


Mechanismy pokožky před opalováním

Než si tyto kroky podrobně rozebereme, podívejme se na kůži a mechanismus opalování. 

Když se opalujeme, aktivujeme pigmentaci kůže prostřednictvím melanocytů, což jsou naše buňky, které produkují melanin: pigment zodpovědný za barvu kůže.  


Opálení je vlastně obranný mechanismus kůže. Když je kůže vystavena UV záření, brání se vylučováním melaninu. 


Právě tato zvýšená produkce melaninu zbarvuje naši pokožku intenzivněji než obvykle a způsobuje to, čemu se běžně říká opálení. 

Pro světlou pleť je však tato fáze expozice bolestivá a někdy i nebezpečná, protože způsobuje zarudnutí a popáleniny a jen malé nebo žádné atraktivní opálení. 


Ideální by bylo tyto melanocyty aktivovat, ale bez toho, abyste se vystavili... Říkáte, že je to nemožné? Společnost D-LAB to dokázala. S naším opalovací kapsle speciální: Active Sun Complex, aktivátor opálení.


Vskutku. doplňky stravy pro pleť jsou účinné a doporučují se při opalování, když jste bílí. 


Náš komplex Active Sun Care obsahuje výtažek z mrkve, který dodává pleti zářivý lesk. 

Mrkev je bohatá na beta-karoten a vitaminy, které jsou velmi užitečné pro opalování; meruňkový extrakt je bohatý na antioxidanty a pigmenty. Meruňka optimalizuje opalování. 

Složení obsahuje také extrakt z granátového jablka s 30 % punicalaginů. Tento extrakt má silné antioxidační účinky díky silným polyfenolům punicalinginům. Snižuje hyperpigmentaci a poškození pleti způsobené slunečním UV zářením. 

V neposlední řadě přípravek obsahuje další účinné látky, jako je samotný beta-karoten, extrakt z černého rybízu a astaxanthin.


Díky tomuto kouzelnému koktejlu ochranných účinných látek a prekurzorů opalování budete mít opálenou pleť ještě předtím, než vyjdete na slunce. 

Antioxidanty zabraňují oxidaci volných radikálů, které způsobují předčasné stárnutí pokožky. 

Tento opalovací kapsle vám umožní rychle se opálitVyhnete se pihám, spálení a riziku rakoviny kůže a získáte dokonalé opálení.

Kromě toho, že dobře vypadáte, zvyšujete svůj sluneční kapitál, a tak se stále častěji opalujete, když jste bílí.


Jak mohu získat přirozeně opálenou pleť?

Naše praktické rady pro pláž a bazén

Je rozhodnuto, že toto léto se budeme opalovat do běla. Abychom se ochránili před uva a uvb zářením, budeme používat opalovací krémy s vysokou ochranou spf, abychom co nejdéle oddálili spálení. 

Nejlepší je vzít si vodotěsné, abyste neznečistili moře, a jít se koupat, kdykoli se vám zachce. 


Pro přípravu není třeba používat samoopalovací přípravek, který je povrchový a vůbec nechrání pokožku. 


Potřebujete jen Complexe Soleil Actif a sluneční brýle.


Kromě solárií jsou tyto úkony škodlivé a neposkytují vám ani vitamin D, ani ochranu před slunečními paprsky. 


tan

Jakmile ucítíte, že jste se opálili a že se vaše pokožka začíná stahovat, neváhejte a přikryjte se plážovým ručníkem, abyste proces zastavili.


Jednou týdně pleť peelingem zbavte všech odumřelých buněk a udržujte ji hydratovanou pomocí aloe vera a rostlinných olejů, jako je monoi olej, kokosový olej a mrkvový olej, které umocňují efekt zdravého lesku.


Aloe-vera je vynikající přípravek po opalování, který zklidňuje a hydratuje. Doporučují ji i dermatologové.

U světlé kůže zapomeňte na tuk na dojení. (Dokonce i pro tmavší pleť).

Hydratujte pokožku zevnitř :


Hloubkovou hydrataci zajišťuje Absolute Hyaluronic, který působí jako magnet na vodu a vtahuje ji do buněk, čímž zajišťuje hydrataci a především vypnutí pleti.

Další doplňky stravy pro kombinaci

Náš aktivní opalovací komplex je součástí dua Total Radiance spolu s komplexem Soothed Skin, který je bohatý na SOD, silný antioxidant, který chrání pleť před vnějšími vlivy, včetně slunečního záření. 


Můžete si také zakoupit Soleil Actif Complex samostatně, jako jediný přípravek.


Chcete-li zabránit vzniku pigmentových skvrn, používejte komplex Luminous Skin Complex. Bohatý na OPC z borovice přímořské, patentovanou účinnou látku, reguluje vylučování melaninu tak, aby nedocházelo k jeho anarchii a vzniku malých hnědých skvrn. 


Tyto kožní kúry můžete doplnit také vlasovými kúrami, protože slunce působí i na vlasy. Keratin Absolut fixuje vaše vlasy k cibulce a obaluje je. Hydra-Capillary Complex, který hydratuje vaše kudrnaté vlasy zevnitř a intenzivně je vyživuje díky arganovému a světlicovému oleji. 


A konečně Růstový komplex pro podporu růstu a vlasové cibulky, abyste měli více vlasů a vysněnou hřívu na léto. 


Díky všem těmto cenným radám získáte postupné, rovnoměrné opálení, a až se vrátíte do práce, budete moci říct, že ano, opalujete se, když jste bílí.