Jak získat přirozeně opálenou pleť

Il est possible d’obtenir rapidement un joli opálená pleť sans même s’exposer excessivement au soleil ! Pour profiter des bienfaits du soleil tout en se protégeant des UV záření stačí přidat zdravou dávku karotenoidy a cílené antioxidanty pro opalovací akce, chránič a uklidňující 

Zdravá strava pro zářivou pleť

Strava hraje zásadní roli pro naše celkové zdraví, a to se týká i vzhledu naší pleti. Vyvážená strava bohatá na živiny může přispět k zářivému vzhledu pleti

To, co si dáváme na talíř, může mít přímý vliv na zdraví naší pokožky. 

Především je důležité jíst různé druhy čerstvého ovoce a zeleniny. Tyto potraviny jsou bohaté na vitaminy, minerály a antioxidanty, které pomáhají bojovat proti volným radikálům zodpovědným za předčasné stárnutí pleti. 


  • Citrusové plody, jako jsou pomeranče a citrony, jsou obzvláště prospěšné, protože jsou bohaté na vitamin C, který podporuje tvorbu kolagenu, nezbytného proteinu pro udržení pevnosti a pružnosti pokožky.

  • Kromě ovoce a zeleniny jsou pro zářivou pleť důležité také celozrnné potraviny. Celozrnné obiloviny, jako je oves, quinoa a hnědá rýže, jsou bohaté na vlákninu a antioxidanty, které přispívají ke zdravému trávení a vylučování toxinů z těla. Optimální trávení je zásadní pro udržení čisté pleti a prevenci kožních problémů, jako je akné.
Miska smoothie s červeným ovocem a jogurtem
  • Další klíčovou složkou zdravé stravy pro pleť jsou esenciální mastné kyseliny . Mastné ryby, jako je losos, sardinky a makrela, jsou bohaté na omega-3 mastné kyseliny, které pomáhají udržovat pokožku hydratovanou a zmírňují záněty. Vlašské ořechy, lněné semínko a olivový olej jsou také dobrými zdroji zdravých mastných kyselin.

  • Důležité je také omezit konzumaci zpracovaných potravin bohatých na rafinované cukry a nasycené tuky. Tyto potraviny mohou v těle způsobovat záněty, které se často projevují kožními problémy, jako jsou pupínky a zarudnutí. Místo toho volte čerstvé, přírodní potraviny, které vyživují tělo zevnitř.

V neposlední řadě nezapomínejme na důležitost hydratace. Pití dostatečného množství vody je nezbytné pro udržení zdravé a zářivé pleti. 

Voda pomáhá odstraňovat toxiny z těla a podporuje optimální hydrataci pokožky, která je pak pružnější a zářivější.

Příprava a ochrana pokožky

Příprava pokožky

Příchod teplejšího počasí s sebou často přináší touhu trávit čas venku, opalovat se a získat opálenou pleť. 

Než se však vydáte ven, abyste si užili blahodárné sluneční paprsky, je nutné dodržovat několik jednoduchých zásad. naše rady pro bezpečné a zodpovědné opalování minimalizovat riziko poškození a maximalizovat přínosy. 


Dodržováním několika jednoduchých kroků můžete svou pleť řádně připravit a zajistit, aby vypadala co nejlépe. opálená pleť a zároveň se vyhnout škodlivým účinkům ultrafialového záření.

Prvním krokem při přípravě pleti je pravidelný peeling . Exfoliace odstraní odumřelé kožní buňky a odhalí jemnější a hladší pokožku. 

Odstraněním těchto odumřelých buněk také podpoříte rovnoměrnější a déle trvající opálení . Jednou až dvakrát týdně používejte jemný peeling vhodný pro váš typ pleti. 


Krouživými pohyby jemně masírujte obličej a tělo, přičemž zvláštní pozornost věnujte drsným místům, jako jsou lokty, kolena a paty. Jednou týdně je vhodné odstranit odumřelé kožní buňky masírováním obličeje a těla peelingem. 


Pokožka pak bude zářivá, s rozzářenou pletí a připravená přijímat účinné látky z přípravku nos compléments solaires pro opálenou pleť po dovolené. Dávejte však pozor, abyste pokožku příliš neoloupali, protože to může způsobit podráždění. 

Žena

Příprava a ochrana pokožky se týká také povrchových vrstev, a to pomocí lokálních přípravků péče o pleť. (Jak se opalujete, když máte bílou pleť?)


Po peelingu je dalším krokem hloubková hydratace pleti. Dobře hydratovaná pokožka je zdravější, pružnější a lépe přijímá blahodárné sluneční paprsky. 


Vyberte si hydratační krém vhodný pro váš typ pleti a naneste jej vydatně na celý obličej a tělo. Suché pleti prospěje bohatší krém, zatímco mastná pleť může zvolit lehké nemastné mléko. Můžete se také rozhodnout vyživovat svou pokožku zevnitř pomocí našich produktů. Duo Nutrition-Absolue


Večer používáme mrkvový olej, který pleť vyživuje a dodává jí přírodní karotenoidy, a používáme neagresivní kosmetiku, jako jsou BB krémy, které neucpávají póry, a pokud možno s vysokým SPF a obohacené o vitamin C nebo E, které blokují stárnutí pleti způsobené UV zářením. 

Žena

Pro ještě výraznější efekt zdravého lesku lze použít pudr na opalování. Produkty péče o pleť nanášejte čistým štětcem, abyste zabránili přenosu bakterií, které vaše pleť nesnáší.


Nezapomeňte si vybrat výrobek se zabudovaným opalovacím krémem pro větší ochranu před UV zářením.

Pokud jde o ochranu před sluncem, je nutné používat opalovací krém s odpovídajícím ochranným faktorem (SPF), abyste zabránili poškození způsobenému UV zářením. Vyberte si opalovací krém se širokým spektrem, který poskytuje ochranu proti UVA i UVB záření. Opalovací krém nanášejte hojně na všechny exponované části těla, včetně obličeje, krku, paží a nohou. Nezapomeňte se znovu natírat každé dvě hodiny, zejména pokud se potíte nebo plavete. Pro optimální ochranu kombinujte opalovací krém s ochranným oblečením, jako je klobouk se širokou krempou, sluneční brýle a lehké, ale zakrývající oblečení.


Vyhněte se používání syntetických samoopalovacích přípravků, které jsou škodlivé pro pokožku i životní prostředí. Zvláště pak ve spreji! 


Kromě vnějších přípravků je důležité pečovat o pleť i zevnitř. 

Ochrana pokožky

Chcete mít opálenou pleť po celý rok, aniž byste museli chodit na slunce? Objevte csluneční doplňky stravy z D-LAB NUTRICOSMETICS ! Kapsle pro aktivovat opalování karotenoidů, přírodních pigmentů a esenciálních mastných kyselin.


Harmonické opálení začíná dobře připravenou pokožkou! Dokonce je možné dosáhnout rovnoměrného a zářivého opálení, aniž byste se vystavovali slunci. Přírodní karotenoidy z papriky, meruňky, kurkumy, rajčatového lykopenu a mrkve jsou známé tím, že podporují optimální a rovnoměrnou pigmentaci pokožky. V kombinaci s blahodárnými účinky mědi a selenu podporují, optimalizují a posilují přirozenou obranyschopnost pokožky. prodloužení opálení. Sublimují pleť, takže můžete zapomenout na bledou pleť a dodat dekoltu, lícním kostem nebo tvářím zářivý, karamelový odstín!


Pro účinek proti stárnutí jsou důležité také ochranné antioxidanty, jako je SOD, granátové jablko nebo meruňka, a látky proti volným radikálům, jako je astaxantin a rajčatový lykopen, které chrání pokožku před volnými radikály a zabraňují tak fotostárnutí způsobenému UV zářením. Přetrvávánízlatavé opálení a světlo je založen na správně vyživené pokožce zevnitř. Aby byla pokožka hydratovaná, spoléháme se na omega 3Tyto esenciální mastné kyseliny pomáhají udržovat hydrolipidický film, který hraje důležitou roli při tvorbě kožní bariéry. 

Ve společnosti D-LAB jsme vyvinuli dvě cílené péče o pleť, které řeší problémy každého jednotlivce.

Pokud chcete zintenzivnit pigmentaci své pokožky a opálení, doporučujeme vám náš produkt Melanin Absolute.

 

Díky svému inovativnímu složení s klinickou studií koncentrovanému v hydrolyzátu z keratinového hydrolyzátu je přirozeně bohatý na melaninzákladního pigmentu a zdroje mědi, který působí v srdci našich buněk a přirozeně pigmentuje pokožku, podporuje opalování, reguluje vylučování melaninu a chrání pokožku před škodlivými účinky UV záření.

 

Připomeňme, že melanin je přirozený kožní pigment, který nám umožňuje opálení. Tento melanin se vyrábí z černé ovčí vlny a jedná se o patentovaný melanin, který vám umožní zvýšit pigmentaci vaší pokožky po celý rok.


Pokud máte světlou, citlivou nebo reaktivní pokožku a chcete se opálit, aniž byste se vystavovali slunci, doporučujeme Duo Eclat-Total. Je dokonale možné získat krásné, zářivé a rovnoměrné opálení, aniž byste se vystavovali slunci.

 

 Toto jedinečné a kompletní Duo vám poskytne opalovací, ochranný a zklidňující účinek, takže si můžete užívat blahodárných účinků slunce a zároveň se chránit před škodlivým UV zářením.