Kdy byste měli užívat doplňky stravy pro vlasy?

doplňky stravy pro suché vlasy

Chci si vzít doplněk stravy pro vlasyAle kdy? 

Neexistuje žádné konkrétní roční období pro zahájení léčby. Kterýkoli den v roce je vhodný k zahájení :) 


A ano, naše strava je natolik ochuzená, že doplňky stravy jsou nezbytné. Doplňky stravy jsou přirozené výživové prostředky pro dobré zdraví. Nedostatek živin je v dnešní době skutečnou pohromou.

Věděli jste, že dnes byste museli sníst 100 jablek, abyste získali obsah vitaminu C, který obsahovalo jedno jablko před 70 lety? 


Síla našich vlasů spočívá v tom, co jíme, což je základem našeho zdravého životního stylu. 

Dobře, ale kdy je správný čas na doplnění? Vše vám vysvětlíme v tomto průvodci vlasovými doplňky.

Když opadá listí... nebo se rodí pupeny!

Nous le savons toutes et tous, certaines saisons sont plus propices à la chute de nos cheveux que les autres : le printemps et l’automne sont des saisons de renouveau, et nos cheveux suivent ce processus naturel. 

Il est alors devenu anodin de perdre ses cheveux lors de ces périodes. On peut faire le choix de stopper cette chute avant même qu’elle ne commence, de renforcer leur brillance, leur tonus et leur repousse, grâce à un doplněk stravy pro vlasy

Nous parlons d'”un" mais en réalité le bulbe capillaire requiert de bien nombreux actifs ! Vitamines du groupe B comme la biotine, oligo-éléments, minéraux, acides aminés soufrés … 


Tyto složky vytvářejí nejcennější bohatství naší pokožky hlavy: keratin. 

Keratin je bílkovina, která tvoří naše vlasy. Tmelí vlas k jeho cibulce. Zcela proplétá vlasové vlákno a vyplňuje šupinky. 


Máte tedy tři možnosti: můžete si vzít všechny prvky, které tvoří keratin, aby vaše vlasy rostly velmi rychle, což nakonec spočívá v konzumaci růstového komplexu.  

compléments cheveux

Pro ty, kteří mají sklon k mastným vlasům, obsahuje D-LAB Growth Complex kopřivu regulující tvorbu kožního mazu.


Můžete také užívat hotový keratin pro sezónní nebo celoroční působení proti vypadávání vlasů.


Nebo můžete hrát na klid a dokonalost a koupit si obojí v supermarketu. Duo. Pokud současně užíváte pivovarské kvasnice, nemějte obavy! Vše je kompatibilní, pokud nedojde k předávkování účinnými látkami. Naše doplňky stravy nejsou tablety. Jsou ve formě gastrorezistentních vegetariánských kapslí, což zvyšuje jejich asimilaci a biologickou dostupnost. Mnohem lepší než ampule!


Někteří z vás si všimli, že vám vlasy vypadávají i v jiných ročních obdobích. To je zcela možné a normální, protože vypadávání vlasů nezávisí pouze na ročních obdobích. Proto je každý měsíc v roce vhodnou dobou pro užívání vlasových doplňků.


Hormonální bouře?

V některých případech je však vhodné užívat doplňky stravy: po hormonální změně. Hormonální změny mohou zahrnovat porod, těhotenství, změny antikoncepčních pilulek, menopauzu atd. 


Během těchto období je tělo vystaveno zkoušce, která může způsobit poškození, například poškození nebo vypadávání vlasů.


Musíte obnovit rovnováhu neuro-hormonálního systému, abyste léčili příčinu vypadávání vlasů, a ne ho jen okamžitě zastavit. K tomu je třeba dodat tělu účinné látky, které podporují pohodu, protože stres narušuje hormonální systém. Proto když jste ve velkém emocionálním stresu, je také vhodná doba pro užívání doplňků stravy. 

doplňky stravy pro matné vlasy

Samozřejmě jsou vítány i vnější procedury, které doplňují kapsle. Masírujte si pokožku hlavy posilujícím a stimulujícím ricinovým olejem a myjte si vlasy přírodními šampony, které zabrání suchým a lámavým vlasům a podpoří jejich zdravý růst a vitalitu. Masáží pokožky hlavy se aktivuje krevní mikrocirkulace a okysličují se cévy. Dělám svým vlasům dobře.

Jak pravidelný bych měl být?

Kapsle bohaté na vitamíny a přírodní produkty lze užívat kdykoli během dne. Pokud jde o dobu trvání, doporučujeme dodržovat léčebnou kúru po dobu nejméně tří měsíců. 

Vlasový cyklus prochází několika fázemi růstu, z nichž každá trvá tři měsíce. Doplněk stravy pro vlasy užívaný v tomto období tedy podporuje buněčné cykly vlasů od jejich zrodu až do konce. Budete mít krásnou hřívu, zvýšenou krásu vlasů a zdravé vlasy. 

Jak mohu doplňky stravy zařadit do své kosmetické péče?

Mnozí z nás mají velmi přesné a pravidelné postupy: šampon, kondicionér, pleťové vody, rostlinné oleje (arganový, kokosový, ricinový atd.), kartáčování, masky na vlasy, které se nechávají působit, atd. 

Při celém tomto procesu se požití několika malých kapslí zdá jako maličkost! Mezi ošetřeními si otevřu lahvičku s kapslemi a pečuji o své vlasy zevnitř. 

Clean, cruelty free, sans gluten et made in France, l’ensemble de nos formules sont composées d’actifs naturels extrait sans procédés chimiques, et deviendront un véritable allié beauté à votre routine capillaire. 


Díky našim doplňkům stravy pro vlasy získáte zpět požadovanou vlasovou hmotu, vaše vlasy získají zpět veškeré své zdraví a stanou se stejně silné a lesklé jako před masivním vystavením slunci a všem faktorům, které poškozují krásu vašich vlasů.