JSEM MALÝ A SILNÝ

 

 

 

“Tu ne sais pas ce que tu fais.”
“Les compléments alimentaires, c’est super touchy au niveau réglementaire. "
"T’es malade de te lancer là-dedans.”

 

 

 

Voilà ce que j’ai entendu, quand j’ai commencé à imaginer D-LAB, il y a quinze ans.

Voilà ce que l’on peut dire à une femme jeune, seule, inexpérimentée, quand elle s’aventure sur un secteur aussi pointu que balbutiant.


D-LAB était mon premier projet professionnel, oui. Et justement.

Cette virginité, au lieu de me desservir, m’a fait gagner un temps fou.
Protože jsem měl syndrom dobrých zornic a žádné špatné reflexy. Protože moje energie nebyla jen neporušená, byla obrovská.

 

Et il m’en fallu pour être fidèle à ma vision. Pour tout apprendre. Frapper à toutes les portes, interroger, écouter, construire l’expertise la plus fine possible. Et composer une équipe convaincue, comme moi, que “s’attaquer” à l’industrie, n’était pas réservé aux grands, aux forts, aux endurcis.

 

Možná jsme se měli bát. Až na to, že mě průmysl nikdy neděsil.

 

 

 

Naopak, vždycky jsem to chtěl. Protože plodí, protože dává život. Řídit továrnu je stejně silné a přirozené jako řídit rodinu.

Touha tvořit, vytvářet, dělat a dělat dobře. To gesto, které zahrnuje mé ruce, mé vnitřnosti, mé jméno.
Je to jasná volba, jak přijmout a ztělesnit svou vizi, tělo i duši.
Stejné je to i pro mě jako ženu, matku, milenku, podnikatelku. Vše vychází ze stejného vitálního a instinktivního impulsu.

Právě tento zakladatelský impuls nás posunul vpřed a umožnil nám budovat, kámen po kameni, naše odborné znalosti v oblasti nutriční kosmetiky. Shromažďováním informací a setkáváním s lidmi, sledováním stovky různých cest k výběru jediné účinné látky, kontrolou a ověřováním všeho v každé fázi. Nikomu jsme nedůvěřovali. Stáváme se pány svého osudu. S našimi rostlinami, našimi stroji, naší továrnou.

Si D-LAB est une marque pionnière et singulière, c’est aussi parce que j’ai été cette femme petite et seule. Et que j’entends bien le rester.


Fleur Phelipeau