Jaký hubnoucí program byste si měli vybrat s blížícím se létem?

lék na hubnutí

S příchodem letních měsíců se někteří lidé chtějí zbavit kil, která nabrali během zimy. Opakované diety, chutě, poruchy spánku... Je těžké zhubnout, když váš metabolismus nereaguje. Jakou hubnoucí kúru byste měli zvolit?


Než požádáte své tělo o snížení hmotnosti, musíte se ujistit, že dostává dostatek živin.

Pokud je váš příjem potravy nižší, než potřebujete, vaše tělo si vše, co sníte, uloží, aby vám nic nechybělo, což velmi ztěžuje hubnutí.

Dbejte tedy na to, abyste se dobře stravovali, ale zároveň dodržovali vyvážený jídelníček bez přísných, omezujících diet, které by vás příliš frustrovaly.


A věděli jste, že stačí jeden z těchto faktorů, aby metabolismus přestal reagovat? Ucpaná játra, změněná střevní mikroflóra, hormonální otřesy, zpomalený krevní oběh atd.

Musíme jednat zevnitř. Na stránkách doplňky stravy na hubnutí zasahují 80 % hloubky našich buněk a nabízejí skutečnou hloubkovou práci pro zvýšení vitality našeho těla a fyzické kondice. Jak poznám, které doplňky jsou pro mě vhodné? Kterou kúru na hubnutí si mám vybrat? 


Krok 1: Identifikujte své potřeby, abyste pochopili příčinu

Hlavní problémy spojené s hubnutím lze rozdělit do tří hlavních oblastí: 

  • zeštíhlení postavy obecně
  • odstranit potřebu oteklého a nafouklého žaludku po jídle.
  • celulitida


1. Chci zeštíhlit celé tělo a nemám žádné problémy s nadýmáním ani celulitidou:

 

 Program spalování tuků

 

Je důležité vědět, že je zbytečné chtít po těle, aby spalovalo tuk, pokud mu brání zadržování vody nebo napětí v břiše. Pro dosažení úplných výsledků je nezbytné působit u zdroje problému a léčit jeho příčinu, aby bylo možné zahájit trvalé hubnutí.

Když se rozhodneme používat doplňky stravy k hubnutí obecně, je to proto, že tělo samo o sobě již není dostatečně stimulováno. Tajemství spočívá v nastartování základního metabolismu, v probuzení buněk.

 

Uvnitř našich buněk žije celý svět: probíhají zde spalovací reakce za účasti cukrů a tuků. Pokud se tyto sacharidy a tuky nepřemění na energii dostatečně rychle, většina z nich se uloží do tělesných zásob.

Abychom tomu zabránili, musíme tělo povzbudit k rychlejšímu spalování více živin.

 

Kromě toho musí být veškerá vyprodukovaná energie v průběhu dne optimalizována a vyloučený tuk musí být vyloučen naším vylučovacím systémem.

Emunktory jsou naše vylučovací orgány: ledviny, játra, kůže atd.

 

Pro splnění těchto potřeb potřebujete vzorec, který zvyšuje metabolismus, vzorec, který zvyšuje energii a odstraňuje tuk, a vzorec, který odstraňuje toxiny a odinstalovaný tuk.

 

Společnost D-LAB tyto tři vzorce seskupila do skupiny Program spalování tuků. Proč tři vzorce? Společnost D-LAB vytvořila specifické receptury, které mimořádně cíleně a účinně uspokojují každou potřebu. Fat Burner Programme je velmi silný hubnoucí program, který spouští trvalé hubnutí. Spaluje tuky i v klidu, zvyšuje výdej kalorií, stimuluje vylučovací systémy a čistí filtrační orgány, aby se zlepšila jejich detoxikační schopnost.



2. Po jídle mám nafouklé a tvrdé břicho, cítím se nafouklá a přežvykuji:


 Program na břicho


Žaludek je náš druhý mozek. Podílí se na imunitním, trávicím a hormonálním systému. Aby byly všechny tyto systémy funkční a aby se předešlo zažívacím potížím, jako je oteklý, tvrdý žaludek, nadýmání, špatný průchod apod. Je důležité posílit střevní flóru. Nadýmání je někdy způsobeno také emočními faktory. Jinými slovy, nadýmání může způsobit stres nebo nedostatek spánku. Navíc to může vyvolat chutě na jídlo v průběhu celého dne.


Proč má takový vliv na hubnutí? Když špatně spíme, neprodukujeme všechny hormony, které potřebujeme k udržení dobré kondice. Patří mezi ně hormon štěstí serotonin a hormon sytosti leptin. V důsledku toho se probouzíme s vysokou úrovní vnitřního stresu a chutí na mlsání během celého dne.


Pro snížení otoků jsme zvyklí pít bylinné čaje na trávení a zelený čaj. Nebylo by lepší konzumovat účinné látky obsažené v nálevových sáčcích přímo a dokonale je asimilovat pomocí gastrorezistentních kapslí?


To je to, co program břišní plosky Program zaměřený na "žaludek, náš druhý mozek". Navrací rovnováhu trávicímu systému, aby se dlouhodobě snížil objem pasu, a reguluje hormonální rovnováhu a stres, aby se nastartoval úbytek hmotnosti a zároveň se zabránilo ukládání tuku.

Obnovení rovnováhy neurohormonálního systému, které tento program přináší, umožní vašemu tělu syntetizovat leptin, melatonin a serotonin, což jsou hormony, které regulují pohodu a především hmotnost.


3. Chci snížit své dolíčky, mám zadržování vody:


Akční program Capiton


V dolní části těla vzniká nadměrné množství tuku, které způsobuje stlačování cév, což je známé také jako celulitida. Když se u žen zpomalí průtok krve, sodík uniká z cév a ukládá se v mimobuněčné tkáni, což způsobuje zadržování vody a zachycování tukových buněk, což vyvolává vzhled pomerančové kůže. Celulitida je tedy výsledkem tří vzájemně se doplňujících problémů: nadbytku tuku, špatného krevního oběhu a zadržování vody. Vnější anticelulitidní ošetření pomáhá redukovat dolíčky tím, že působí na tukové zásoby a usnadňuje lymfatický oběh.


Pro odstranění přebytečného tuku a vody je však důležité stimulovat vylučovací orgány, jako jsou ledviny, a posílit cévy, které mohou být přístupné pouze vnitřně. Proto je vhodné doplnit je o doplňky stravy, které jsou na rozdíl od krémů na hubnutí účinné i při podpoře hubnutí. Aktivní odvodňující složky přítomné ve vysokých dávkách v našich přípravcích budou působit u zdroje problémů tím, že sníží zadržování vody a následně i vodnatou celulitidu.


Přírodní receptury D-LAB NUTRICOSMETICS vám umožní aktivovat všechny vnitřní páky, které nejsou lokálně přístupné, ale které jsou přesto nezbytné pro výrazné snížení všech typů celulitidy a zjemnění vaší postavy. Výsledky budou mnohem dokonalejší a především dlouhodobé. Chcete-li jít ještě dál, můžete kombinovat několik přípravků dohromady. Kombinace několika vzájemně se doplňujících přípravků vám umožní působit do hloubky na všechny příčiny problémů, a tak účinně bojovat proti zadržování vody, pocitu těžkých nohou, vodnaté, vláknité a tukové celulitidě, úbytku hmotnosti v dolní části těla, prokrvení, únavě a dokonce i nedostatku energie.


Krok 2: Určil jsem program, který potřebuji. Na jak dlouho si ho mám objednat? Mohu kombinovat několik zeštíhlujících procedur?

Zeštíhlující kúry by se měly dodržovat minimálně 2 měsíce, aby se zaručily optimální účinky a aby se dvakrát dodržely 28denní buněčné cykly.


Kúry by měla doprovázetvyvážená strava a pravidelná fyzická aktivita: raději choďte po schodech než výtahem, jezděte na kole než autem... Je docela dobře možné kombinovat několik kúr, ale dávejte pozor, abyste neužívali stejný přípravek současně, abyste se nepředávkovali účinnými látkami.


Pro doplnění svých programů hubnutí můžete přidat jednotlivé přípravky ze stejné řady nebo z jiné řady, abyste ještě více uspokojili své potřeby.



  • Detoxikace jater Odstraňování toxinů je pro správnou funkci těla nezbytné.


  • Nopal absolutní : Vláknina z opuncie nopal absorbuje více než 36násobek své hmotnosti tuku. Skutečný všestranný prostředek na hubnutí a především vynikající prostředek na potlačení chuti k jídlu! Užívejte ji příležitostně, abyste se nemuseli cítit provinile při podvádění.

  • Absolu Probiopure : Co může být lepšího než obnovení rovnováhy mikrobioty, abyste zlepšili trávení a snížili objem pasu? Tento přípravek kombinuje 5 kmenů mléčných fermentů, které jsou co nejblíže těm, které se nacházejí v našich střevech, pro vysoce kvalitní a účinný přínos.

Objevte zeštíhlující řadu