Jak můžete předejít svátečním excesům?

přebytek dovolené

S blížícím se svátečním obdobím je důležité dávat pozor na přejídání. V tomto článku se Nariné, naše odbornice na výživu a dietetiku, podělí o několik praktických a účinných strategií, jak tyto excesy předvídat a zvládat. Váš spojenec při překonávání těchto otřesů? Nopal! ✨ 
 

Absolu de Nopal a Complexe Coupe-Faim: ideální léky pro sváteční období

Co je nopál? ⠀🌵⠀


Původem ze Střední Ameriky je nopál neboli opuncie rostlina z čeledi Cactaceae, které se daří v horkém a suchém podnebí.⠀

Známý pro své zdraví prospěšné účinky. Je bohatá na vlákninu, vitaminy (zejména vitamin C), minerály a antioxidanty a tradičně se používá pro své pozitivní účinky na metabolismus.


Jaké jsou jeho výhody? ⠀


Její listy obsahují vlákna, která ji činí vysoce lipofilní. Tato vlastnost mu umožňuje zachytit část cukrů a tuků přijatých do těla. Plody nopálu mají sytící účinky, které snižují chuť k jídlu a příjem kalorií během jídla. 

Navíc je tato rostlina skutečným přínosem z hlediska ochrany životního prostředí, protože pomáhá bojovat proti erozi křehké půdy a spotřebovává velmi málo vody.⠀

D-LAB Hladový řez a Nopal Absolute Complex Cure

Který z těchto dvou léků bych měl zvolit na sváteční excesy?

Komplex látek potlačujících chuť k jídlu

Na stránkách ideální vzorec pokud chcete mít během slavnostních jídel chuť k jídlu pod kontrolou. Má okamžitý sytící účinek a snižuje chuť na jídlo tím, že snižuje potravinový bolus.




Rada odborníka:

Rozpustná a nerozpustná vláknina v nopálu ORGANIC v kombinaci s konjakem obohaceným o glukomannan a gumu ze svatojánského chleba mají schopnost vytvářet při kontaktu s vodou komplexní gel. Tento objem v žaludku zajišťuje přirozený účinek potlačující chuť k jídlu, snižuje hlad a zřetelně omezuje touhu po okusování a bolusu jídla. 

 

 Chcete-li vzít 30 minut před největším jídlem dne pro přirozený efekt potlačení chuti k jídlu.



Nopal Absolute

Léčba Nopal Absolute byl navržen tak, aby zachycoval tuk a snižoval kalorický příjem slavnostních jídel. Je ideálním společníkem pro požitkářství během svátečního období a zároveň pro udržení vašich hubnoucích cílů.


Rada odborníka: Mějte ho stále v tašce a užívejte ho příležitostně, 30 minut po vydatném jídle nebo aperitivu. 

Závěrem

Závěrem lze říci, že nopál, konjak a karob jsou přírodní a účinné možnosti, jak se vypořádat s nadbytkem svátečního období. Pokud je zařadíte do svého denního režimu, můžete si svátky užít, aniž byste zanedbávali své zdraví a pohodu.