5 důvodů, proč v zimě svačit

S klesajícími teplotami, zkracujícími se dny a svátečními jídly na konci roku je mlsání v zimě běžným chováním, protože poskytuje falešný pocit pohodlí. Jak tedy můžete omezit škody?

I- Důvody, proč v zimě svačit

 

Za hlavní příčinu přibývání na váze v zimě se považuje. nedostatek světla. Nedostatek slunečního světla má přímý vliv na naší mysli a naše tělo. V létě naše buňky neukládají tuk (nebo alespoň velmi málo).

Chlad zvyšuje energetický výdej našeho tělaPak má tendenci vyžadovat více kalorií než obvykle. Proto je normální a přirozené mají větší chuť k jídlu než obvykle a mezi jídly okusují.

 

Navíc jsou dny kratší a tmavší, což vede ke zkrácení dne. zimní blues pro některé lidi. Přiznejme si, že máme tendenci zůstat doma, dívat se na dobrý film a jíst čokoládu, místo abychom se motivovali ke sportu! Jídlo se pak stává utěšující.

 

Je to také otázka kultury. V zimě jsme zvyklí vařit sytá a vydatná jídla, jako jsou raclettes, poutines a koláče... Na rozdíl od léta, kdy naše talíře zdobí ovoce a zelenina!

 

V zimě, náš metabolismus se zpomalujetakže potřebujeme booster spálit co nejvíce kalorií a nepřibírat na váze.

1 - Metabolismus

 

Na stránkách metabolismus je proces budování a odbourávání a je definován úrovní kalorií, které tělo spálí.

 

Aby se zabránilo nežádoucím účinkům svačin a omezilo se přibývání na váze. L'fyzická aktivita je nezbytnáe ! Dejte se do pohybu se sportem nebo bez něj.

Druhým tipem je jíst více bílkovinných potravinaktivují termogeneze protože ke svému strávení potřebují hodně energie.

 

Pijte vodu. Voda odstraňuje z těla odpadní látky a umožňuje vyváženější stravu. lepší trávení. Vypití velké sklenice vody před jídlem působí také jako prostředek proti chuti k jídlu!

Běhemzvýšený metabolismusna adrese snídaně se stane vaším nejlepším spojencem. Potřebuje jídlo, aby se dobře nastartovalo. Pokud nesnídáte, váš metabolismus se zpomalí na tak dlouho, dokud se nepostíte.

Na stránkách doplněk stravy pro spalování tuků vám pomůže zhubnout.

 

Ve společnosti D-LAB NUTRICOSMETICS nabízíme Program spalování tuků která zapojuje trvalé hubnutí. Metabolismus je zvýšený pro spalovat více tuku v klidutermogeneze je nasazena na zvýšit výdej kalorií, eliminační systémy jsou stimulovány k tomu, aby zabránit ukládání tuku a filtrační prvky se čistí, aby se zlepšila jejich účinnost. detoxikační síla a znovu spustit cyklus.

 

2 - Potraviny spalující tuk

 

  • Lilek je zelenina číslo 1 pro spalování tuků! Má nízký obsah kalorií a je velmi bohatá na vlákninu a pektin, absorbuje tuky a pomáhá odstraňovat toxiny. Zlepšuje také střevní tranzit.
  • Na stránkách jablko je vynikajícím spojencem při hubnutí, protože díky jablečnému pektinu velmi zasytí. Jablka jsou ideální svačinou, která utiší hlad, aniž byste museli konzumovat tuk.
  • Ovesvelmi bohatá na rozpustnou vlákninu, je přirozeným prostředkem potlačujícím chuť k jídlu, který zachycuje část přijatých tuků a kalorií.
  • Ananas má silný zeštíhlující účinek, odbourává celulitidu a podporuje odstraňování tuku.
  • Kofein stimuluje metabolismus a přirozeně aktivuje spalování tuků. Pokud nemáte rádi kávu, poslouží vám také zelený čaj, který je skvělým odvodňovačem!

Přírodní látky potlačující chuť k jídlu

Pro snížení chuti k jídlu a pocitu hladu existuje několik možností. přírodní látky potlačující chuť k jídlu pro snadné hubnutí. Některé potraviny mají také "nakopávací" účinek, který vám pomůže zhubnout. sytící účinek avám pomohou zhubnout.

 

1 - Konjac pro detoxikační účinek

 

Na stránkách Konjac se v Japonsku již dlouho používá pro své chuť k jídlu potlačující a detoxikační účinky. Neobsahuje prakticky žádné kalorie. Je silný prostředek na potlačení chuti k jídlu. Obsahuje glukomannan, který absorbuje až 100násobek svého objemu vody.

 

2 - The Nopal k zachycení tuku

 

Na stránkách nopál je koncentrát z kaktusu opuncie, který je známý pro své četné účinky na hubnutí a kontrolu hmotnosti. L'Nopal Absolute od společnosti D-LAB NUTRICOSMETICS obsahuje vysokou dávku, která aktivuje hubnutí prostřednictvím tří vzájemně se doplňujících účinků: kontroluje hladinu cukru v krvi, zvyšuje pocit sytosti a absorbuje cukry a tuky a snižuje tak příjem kalorií..

Nopál nabobtná až na padesátinásobek své sušené velikosti. Vláknina nabobtná v žaludku, takže se cítíte plnější a pomáhá odstraňovat tuk.

3 - Chia semínka pro lepší trávení

 

Velmi vysoký obsah vlákniny, chia semínka při kontaktu s vodou v žaludku nabobtnají a promění se v hustý, sytící gel. Mají skutečný sytící účinek. Jsou také velmi dobrý zdroj bílkovinna což nezapomínejme, zvyšuje bazální metabolismus a tím podporuje hubnutí.

 

4 - bobule goji pro jejich mnoho zdravotních výhod


Jsou . posílení imunitního systémumají energizující akcejsou detoxikovat játra, boj proti cholesterolu a jsou také přírodní prostředek na potlačení chuti k jídlu. Jsou velmi bohaté na bílkoviny a rostlinnou vlákninu.

Nopal absolutní

Zachycení tuku

Vyprodáno

Program na spalování tuků

Celkové snížení hmotnosti

Vyprodáno

Absolutní l-glutamin

Budování svalů

Vyprodáno