Který doplněk stravy byste měli zvolit pro jemné vlasy?

cheveux fins

S přibývajícími měsíci se vaše cheveux fins s’affiner stále více a více. Přispívá k tomu stres, znečištění, hormonální změny a strava s nedostatkem základních živin.

 

Vnější stresové faktory , jako jsou zmíněné faktory nebo špatné návyky v péči o vlasy, mají na vlasy zcela jiný vliv než hormonální příčina.

 

Je možné mít jemné vlasy, protože jsou devitalizované, ale je také možné mít vlasy, které rostou méně a jsou méně kvalitní v důsledku těhotenství, menopauzy nebo dysthyreózy, které ovlivnily hormony odpovědné za zdravý růst vlasů. Výsledkem je úbytek vlasové hmoty, vyzkoušeli jste už všechno a nevíte, kam se obrátit.

 

Zde je vlasové doplňky Musíme jednat zevnitř!

I. Pourquoi les cheveux deviennent fins ?

Jak jsme již zmínili, vlasy se stávají jemnými z několika důvodů, které můžeme rozdělit do dvou hlavních skupin: 


  • Sezónní vypadávání vlasů, pomalejší růst.

  • Hormonální vypadávání vlasů. 

 

NaNa podzim a na jaře jsou naše vlasy citlivé. při změně ročního období a mají tendenci vypadávat. Vlasy rostou pomaleji a jsou tenčí. Znečištění ucpává pokožku hlavy a krevní mikrocirkulaci., který blokuje průchod dobrých živin do vlasových cibulek. 


Zdravé vlasy po ztrátě vlasové hmoty díky doplňkům stravy D-LAB

Il faut savoir qu’une mauvaise routine de soin affecte négativement nos cheveux. On a tendance à croire que l’application de mille et unes crèmes ou soins capillaires fera du bien à nos cheveux, mais faut-il encore bien les choisir. 

Les shampoings, après-shampoings, masques, crèmes de soin etc sont souvent peu naturels, contiennent des sulfates, du silicone … ce qui graisse le cuir chevelu, l’étouffe, et affine nos cheveux. 

N’hésitez pas également à espacer vos shampoings pour stimuler la régulation naturelle de la sécrétion de sébum.


Le brossage sur cheveux mouillés à la sortie du shampoing est aussi un acte qui casse le cheveu, il faut éviter de les frictionner à ce moment précis. Bien évidemment, on épargne à nos cheveux les coups de fer à lisser tous les jours … l’heure du retour aux bigoudis ?


Lire aussi : Jak mohu zahustit jemné vlasy?

II. Quel complément prendre pour épaissir des cheveux fins ?

Pour pousser vigoureusement et s’épaissir, un cheveu fin a besoin d’acides aminés soufrés, de minéraux et de vitamines. 

La carence en biotine (vitamine du groupe B), vitamine E et autres nutriments peut entraîner la perte et la détérioration des cheveux. 

La vitamine E est un antioxydant qui protège le cuir chevelu des radicaux libres. Il aide également à protéger les huiles naturelles du cuir chevelu des rayons ultraviolets. 

La vitamine C : Elle stimule la production de collagène qui aide à renforcer les tissus conjonctifs de votre cuir chevelu. 

 

V dnešní době potraviny cestují po celém světě, než se dostanou na náš talíř, pěstitelské metody jsou jiné (skleníkové zemědělství), globální oteplování vede k vyplavování půdy... Bohužel, jakmile se dostanou do našich úst, obsahují naše potraviny jen velmi málo mikroživin! 

 

Aby cibulka mohla účinně splétat vlasové vlákno, potřebuje chybějící prvky. Zde je seznam doplňků stravy, jejichž užívání byste měli zvážit, pokud chcete zlepšit zdraví svých vlasů:


  • Keratin Absolute Keratin: Keratin je hlavní složkou vlasů. Působí jako tmel mezi vlasem a jeho cibulkou. Účinek proti vypadávání vlasů je zaručen a vaše vlasy získají zpět svou tloušťku.

  • Klíčící komplex Naše složení Growth Complex obsahuje všechny složky potřebné pro tvorbu keratinu, a tedy krásných a lesklých vlasů: aminokyseliny, vitaminy skupiny B a stopové prvky. 

 

Oba balíčky naleznete kombinované v Výživa-kapilární duo. Společně jsou dokonalým doplňkem pro znovu získat objem a hmotnostVyplňuje šupinky a dodává vlasům tloušťku.

III. Quelles gélules pour cheveux prendre pour une chute de cheveux hormonale ?

Grossesse, accouchement, allaitement, contraceptif oral, ménopause, dysthyroïdie : leur point commun ? Chamboulement hormonal.


Hormony mají přímý vliv na zdraví našich vlasů.

Jak všichni víme, přebytečný maz dusí pokožku hlavy a brání správnému růstu vlasů. Výsledkem je řídnutí vlasů.


Tvorbu mazu řídí všechny typy hormonů v našem těle: od hormonu cukru inzulínu po stresový hormon kortizol, nemluvě o pohlavních hormonech estrogenu a progesteronu.

Pokud je jejich rovnováha narušena, snižuje se i produkce kožního mazu, a tím i kvalita našich vlasů.


Nejdříve je třeba obnovit hormonální rovnováhu.

remède cheveux fins

Za tímto účelem společnost D-LAB vyvinula l'Aktivátor rovnováhyTento přípravek obnovuje rovnováhu celého neuro-hormonálního systému díky svým účinným látkám, které jsou prekurzory serotoninu, hormonu pohody, a melatoninu, hormonu spánku.

Když se cítíte dobře a dobře spíte, probouzíte se s menším stresem a dokonale upravenou hladinou hormonů. Již po 1 měsíci léčby začnete pociťovat velmi příznivé účinky.


Druhý krok posilují vlasy zevnitř a co nejvíce je připevněte k jejich baňce, aby byl zachován vysoký hmotnostní a objemový efekt. To je to, co dělá keratin. Naše keratin je přírodní a pochází z vlny novozélandských černých ovcí. Díky biotechnologickému procesu extrakce můžeme z našeho keratinu získat molekulu cynatinu, která byla předmětem klinické studie prokazující její účinnost.


Stejně důležité je také působit na hloubkové čištění vlasové pokožky, prokrvení a odstranění toxinů. Provzdušněná pokožka hlavy, vlasy, které nejsou zjemněné.

Naše Detoxikace mikrocirkulace působí na všechny tyto vnitřní páky a dodává našim vlasům skutečnou dávku svěžesti!


Aby bylo dosaženo 360° dopadu na problém, musí tyto tři vzorce fungovat společně. synergie. Společnost D-LAB proto vytvořila Kapilární hmotnostní programkterý obsahuje tyto tři přípravky, které se užívají každý den ve stejnou dobu. po dobu 3 měsíců, abyste dosáhli optimálních výsledků.


IV. Quelle routine de soin appliquer pour renforcer l’effet de mes compléments ? 

Volte co nejpřirozenější péči: pro vlasy jsou vynikající 100% olejové koupele: ricinový olej pro růst a posílení, kokosový olej pro hebkost, arganový olej pro výživu a aloe vera pro hydrataci. 

 

Vyberte si také přírodní šampon s co nejmenším množstvím chemických látek, bez silikonů, sulfátů a parabenů .

Abyste si vlasy nelámali, používejte raději hřeben než kartáč. A vyždímejte je ručníkem z mikrovlákna. 

 

Jak jsme již zmínili výše, strava samozřejmě hraje svou roli. Pokud můžete, vybírejte si BIO ovoce a zeleninu, které obsahují méně pesticidů a více vitamínů a minerálů. 

Abyste zajistili co nejvyšší obsah mikroživin, vařte je raději v páře než v mikrovlnné troubě. 

Je důležité jíst vyváženou stravu, abychom nepřetěžovali játra toxiny, přebytečnými tuky nebo těžkými kovy. 

 

Pokud jsou vaše játra přesycena, projeví se to na vašich vlasech a ty ztratí svou kvalitu. 

 

Doporučujeme provést Detoxikace jater 1 až 2krát ročněpro léčbu trvající 3 až 6 měsíců. A ano, očista jater je skutečně hloubkový proces!

Objevte náš program kapilární hmoty na videu: