Křehké vlasy: přírodní řešení

Všichni sníme o krásné vlasyleskléhedvábnýMěkké vlasy, cokoli, ale velmi suché vlasy, matné vlasy, suché konečky, poškozené vlasy.

Nesnášíme, když jsou naše vlasy uvězněné v gumičkách, které se při narovnávání nebo česání lámou.

Proto se v tomto článku podělíme o naše tajemství péče o vlasy pomocí vlasové rutiny a přírodních řešení.


řešení pro lámavé vlasy

I. Les cheveux cassants

1. Qu'est-ce qu'un cheveu cassant ?

Křehké vlasy jsou častým problémem mnoha lidí, ale lze jim předcházet a léčit je, pokud pochopíte jejich příčiny a přijmete vhodné postupy péče o vlasy. 


Křehké vlasy jsou suché, křehké a snadno se lámou. Mohou být drsné a hrubé a mohou se kdykoli zlomit, i když se s nimi zachází jemně. Křehké vlasy mohou být také spojeny s roztřepenými konečky a krepatěním. Toto lámání je způsobeno oslabením vlasů, které je synonymem pro. opotřebovaný keratin.


2. Quelle est la cause des cheveux cassants ?

Příčina lámavosti vlasů může být vícefaktorová. Jednou z hlavních příčin je nadměrné používání agresivních vlasových přípravků, jako jsou barvy, trvalá ondulace a stylingové přípravky. Tyto produkty mohou oslabit vlasový stonek a způsobit jeho lámavost a vysušení.


Naše vlasy jsou ve skutečnosti oslabovány špatnými každodenními návyky, jako je pravidelné používání zahřívacích přístrojů, jako je žehlička na vlasy nebo fén s příliš vysokou nastavenou teplotou.


Zdrojem lámavých vlasů mohou být také stylingové nástroje a návyky: agresivní kartáčování a/nebo nevhodný kartáč na vlasy, nesprávné používání ručníků, používání šamponů obsahujících parabeny, sulfáty nebo silikony.


Les facteurs environnementaux, tels que l'exposition au soleil, au vent et à l'eau chlorée, peuvent également causer des dommages aux cheveux dont des démangeaisons, un cuir chevelu sensibilisé. Retrouvez tous nos conseils si vous souhaitez réparer vos cheveux après l'été.


Lámavost vlasů mohou způsobit také hormonální změny, například v období menopauzy. Hormonální výkyvy mohou ovlivnit růst vlasů a tvorbu kožního mazu, což může vést k sušším a lámavějším vlasům.


Nedostatek vitamínů a minerálů nezbytných pro zdraví vlasů, který je často přehlížen, rovněž ohrožuje zdraví vlasů a může přispět k jejich lámavosti.


Přečtěte si také: Lámavé vlasy, co dělat? a Alimentation pour les cheveux ou encore Comment prévenir la casse ?


II. Comment éviter les cheveux cassants grâce à des solutions naturelles :

Vous avez les cheveux frisés, les cheveux crépus, les cheveux raides, vous avez des frisottis, des cheveux bouclés, prenez en soin. Nourrissez-les, ne luttez pas contre leur natureaimez-vous comme vous êtes.

 

  • Preferuji účesy, které zanechávají žít své vlasy.

  • Jdi ke kadeřníkovi zbavit se roztřepené konečky a hroty poškozený. Rostou rychleji a lépe!

  • Opláchněte si vlasy studenou vodou tak, aby zavřete váhy a zabránit vnějším agresorům, aby se uchytili.

  • Preferuji šampon na rostlinné bázi a kondicionér bez kontroverzních přísad.

  • Výběr správného štětce do vlasů.

  • Přináší všechny živiny nezbytné pro správnou funkci vlasových vláken. vyživujte svou cibulku. Pokud vám strava nestačí, můžete užívat doplňky stravy na vlasy, jako jsou naše. Keratin Absolute který tvoří 95% našich vlasů.
dlouhé, lámavé vlasy
  • Olejová koupel régulièrement, un mélange d’huile de jojoba, d’huile de ricin, d’huile coco, d’huile d’avocat et d'huile d’argan. Ajoutez quelques gouttes d’huile essentielle de ylang-ylang qui a pour vertu d’accélérer la pousse. Vous pouvez même ajouter cette huile dans votre shampoing doux. Un vrai elixír krásy obnovit lesk a krásné vlasy. Masku na vlasy můžete nechat působit celou noc.

  • Prostor šampony a kondicionéry.

  • Untangle vlasy jemně, s kondicionér aby nedošlo k oslabení vlasů a délek. Můžete použít vhodným kartáčem nebo hřebenem.

  • Appliquez un masque pour cheveux hydratant sur les longueurs et pointes. On évite d’en appliquer à la racine pour ne pas obstruer les pores du bulbe pileux et accélérer la synthèse du sébum. D’autant plus lorsque vous avez des cheveux colorés, cela répare les cheveux. Laissez agir et rincez.

III. Comment éviter d'avoir les cheveux cassés grâce à des solutions naturelles

En plus de tous ces conseils, adoptez une alimentation équilibrée et n’hésitez pas à apporter du soutien à votre organisme et votre fibre capillaire en utilisant des compléments alimentaires adaptés.

 

Pour avoir une chevelure en bonne santé, prenez soin de votre cuir chevelu.

 

Náš sortiment compléments alimentaires cheveux spojuje různé přípravky pro boj s problémy s vlasy.

 


  • Naše Keratin Absolute poskytuje všechny živiny potřebné k vytvoření vlasového vlákna a vyživuje vlasovou cibulku. Jeho účinnost byla vědecky prokázána.
kératine cheveux cassants
  • Naše Detoxikace mikrocirkulace je vzorec rostlina která podporuje vylučování toxinů a působí na krevní oběh, aby se tělo zotavilo. pokožka hlavy lépe zavlažovat a zajistit potřebné základní živiny které snižují svědění a přebytečný maz, ale to není všechno!
    Krouživými pohyby můžete masírovat pokožku hlavy.

  • Naše Klíčící komplex hloubkově vyživuje vlasovou cibulku a urychluje růst díky aktivním složkám, jako jsou např. raketabambus.


Notre gamme de complément alimentaire cheveux se prend sous forme de cure minimum de 3 mois pour avoir des résultats durables et optimaux.

Všechny naše přípravky jsou čisté, bez krutosti, bez lepku a vyrobené ve Francii a jsou vyrobeny zpřírodních účinných látek získaných bez použití chemických postupů.