Bílé vlasy: naše přírodní řešení

Šediny se týkají nás všech. Je to docela zajímavý příběh! Může nás překvapit tím, že se objeví relativně brzy v životě, nebo v důsledku obzvláště stresující události, nebo dokonce v důsledku genetiky.


Obecně se však jedná o přirozený proces stárnutí vlasů.


Prvním instinktem je bez přemýšlení vytrhnout prvních pár šedivých vlasů. Jakmile se jich objeví větší množství, chceme je zamaskovat a spěcháme ke kadeřníkovi.


Vous découvrirez dans cet article comment permettre à vos cheveux de retrouver une couleur vive sans être agressés par des produits toxiques, en utilisant des solutions cheveux naturelles.


(viz náš článek o souvislosti mezi stres a šedivé vlasy)

řešení pro bílé vlasy

Vzhled bílých vlasů

S přibývajícím věkem je výskyt šedivých vlasů nevyhnutelný. Tento proces depigmentace vlasů se nazývá canitia

Postupem času se melanin, který je zodpovědný za barvu vlasů, postupně vyčerpává, což vede k bílým nebo šedým vlasům, které jsou obecně matné a bez lesku. Důvodem je, že buňky zvané melanocyty přestávají produkovat pigment.

 

Tehdy se zamyslíte nad různými možnými řešeními. Nejdřívevytrhneme dotyčnébílé chloupky

Uvědomte si, že to nemá smysl, protože rostlina opět zbělá, protože postrádá přirozené pigmenty


Navíc tím poškozujete vlasový folikul. Druhá věc, kterou se rozhodnete udělat, je jít k barvíři a nechat si vlasy obarvit. 

Žádáme permanentní nebo semipermanentní barvu, která zpravidla zanechává ohraničení přirozených kořínků, ale všechna řešení jsou dobrá. 


Barvení vlasů bohužel není žádná hračka. Vzhledem ke škodlivým složkám obsaženým v barvicích přípravcích je to vlastně způsob, jak je poškodit.


Nedostatky

Nedostatky způsobující šedivé vlasy jsou četné: a nevyvážená strava nebo nízká kvalita, únava stres nebo hormonální nerovnováha. Doporučujeme konzumovat potraviny bohaté na vitaminy B12, B6 a B8, sirné aminokyseliny a minerály. 

Všechny tyto látky jsou součástí keratinu, který tvoří vlasové vlákno.

 

Je důležité podpora vaše tělo s doplněk stravy pro vlasy na bázi melaninu, řešení šedivých vlasů, aby poskytl živiny, které vaše vlasy potřebují každý den a které nejsou poskytovány v dostatečném množství.

 

Ve společnosti D-LAB nabízíme 100% přírodní doplňky stravy, které neobsahují kontroverzní produkty a nejsou testovány na zvířatech. Právě tím, že se rozhodnetejednat do hloubky, dodáte svému tělu chybějící klíče.


Naše laboratoř vyvinula přípravek, který omezuje výskyt šedivých vlasů. 

Náš Melanin Absolute je bohatý na vitamin B8: biotin, který posiluje vlasy, omezuje jejich vypadávání a chrání je před volnými radikály a oxidací způsobenou stresem. 

Naše inovativní složení je obohaceno o keratinový hydrolyzát, který je přirozeně pigmentován melaninem. Ztmavuje barvu vašich vlasů a jeho účinnost byla klinicky prokázána.

 


Zvolte přírodnější řešení

Přírodní barvy

Technika barvení se vyvinula a nyní je méně agresivní, takže vlasy nejsou tak suché a poškozené.

Velkou zásluhu na tom má nástup přírodních barev na vlasy. Jsou stále častěji k dostání v nákupních centrech a kadeřnictvích a neobsahují amoniak, takže dochází k menšímu výskytu reakcí a alergií na pokožku hlavy.


Tyto přírodní barvy na vlasy jsou šetrné k vám i životnímu prostředí. Jejich složky neobsahují kontroverzní produkty, takže jsou k vašim vlasům šetrnější. Jsou tou správnou alternativou pro lví hřívu barev a lesklé, hedvábné vlasy.


Existuje mnoho přírodních odstínů. Od velmi světlé až po tmavou blond, světle až tmavě kaštanovou, mahagonovou, melír, popelavou blond, zlatou blond, benátskou blond nebo dokonce platinovou blond, měděnou barvu či dokonce zrzavé vlasy.


Zkrátka, je tu obrovský výběr pro všechny chutě, dokonce i pro růžové vlasy nebo vlasy s modrým melírem! Je to skvělý způsob, jak změnit barvu vlasů a zároveň změnit barvu hlavy nebo se vrátit ke své přirozené barvě vlasů.



Rostlinná barviva

Existuje také neutrální henna, kaštanově hnědá henna, karamelová henna, červená jemenská henna a měděná henna z Egypta nebo Rádžastánu. Pokud hennu zkombinujete s barvicími prášky, jako je ořechová skvrna nebo katam, existuje mnoho barevných palet.

Nicméně tyto barvy jsou pro brunetky jednodušší než pro blondýnky. Odstíny jsou méně rozmanité než u přírodních barev, ale stále se jedná o rostlinnou alternativu, která není pro naše vlasy škodlivá.

(Vyberte si 100% přírodní hennu bez pikramanu sodného



Dočasné zmrazení

Dočasný gel se také objevuje. Je na rostlinné bázi, mizí po několika šamponech a nemění barvu vlasů. Jeho aplikace trvá přibližně 40 minut, takže ji můžete provádět doma, a zakryje bílé vlasy k vaší plné spokojenosti. To vše jsou způsoby, jakse vyhnout efektu kořínků při odrůstání pro přirozený výsledek!




Obočí se navíc může odbarvovat současně s vlasy, takže je možné si ho obarvit. Barvu nanášejte malým kartáčkem nebo požádejte kadeřníka, aby na obočí nezapomněl! Budete moci dodat svému pohledu intenzitu, aby oči opravdu vynikly!


Vyhněte se příliš častému odbarvování vlasů, protože může poškodit pokožku hlavy a způsobit svědění a zarudnutí.


Nezapomeňte pečovat o vlasová vlákna výběrem správné kosmetiky: jemných šamponů bez agresivních přípravků, organických a přírodních šamponů.


Vyživujte své vlasy pomocí kondicionérů, masek a domácích přípravků pro péči o vlasy na bázi esenciálních olejů a rostlinných olejů.


Opláchněte je studenou vodou, abyste uzavřeli šupiny a zabránili vnějšímu poškození.


Vlasy nesušte při příliš vysoké teplotě a nechte je raději uschnout na čerstvém vzduchu. Nezapomeňte vlasy chránit při dlouhodobém pobytu na slunci a při používání žehličky na vlasy.


Je čas začít používat rostlinnou vlasovou kosmetiku!