Kyselina hyaluronová: klíč k hydrataci pleti

Kyselina hyaluronová :

klíč k hydrataci pleti

Kyselina hyaluronová je již několik let hlavní molekulou v péči o pleť proti stárnutí. Vyplňuje vrásky a dodává pleti druhé mládí.

Tato přírodní látka, která se aplikuje jako lokální léčba nebo se užívá jako doplněk stravy, vyrovnává hladinu hydratace pokožky a dodává jí svěží a plnější vzhled.

Co je kyselina hyaluronová?

Kyselina hyaluronová (HA), nazývaná také hyaluronát, je přirozeně syntetizovaná v těle a je hlavní a nezbytnou složkou pokožky, která zaručuje její hladký a pružný vzhled. Kyselina hyaluronová zachycuje a fixuje vodu jako houba: říká se, že má hygroskopické vlastnosti díky své schopnosti přitahovat a zadržovat téměř tisícinásobek své hmotnosti ve vodě. Její úloha je zásadní pro hloubkovou plnost, vyhlazení povrchu pleti a dodání odpočatého, mladšího a svěžejšího vzhledu.

Existuje několik kyselin hyaluronových, které se liší velikostí - neboli molekulovou hmotností - a svými účinky. Molekuly kyseliny hyaluronové mají různou velikost v závislosti na jejich umístění v kůži.

  • Nízkomolekulární kyseliny hyaluronové (pod 300 kDa) mají vyhlazující účinek.
  • Kyseliny hyaluronové se střední molekulovou hmotností (300 až 1800 kDa) mají silnou hydratační schopnost.
  • Vysokomolekulární kyseliny hyaluronové (> 1800 kDa) podporují regeneraci buněk.

Kyselina hyaluronová dokáže přitáhnout a zadržet téměř tisícinásobek své hmotnosti ve vodě.

 

Od 25 let věku se přirozená sekrece kyseliny hyaluronové snižuje. V důsledku toho je pleť stále více dehydratovaná, křehká a citlivá. Postupně se tkáně uvolňují, obličej se stává prázdným a objevují se první vrásky. Tato nerovnováha se pak zvýrazňuje s menopauzou, ale také různými faktory, jako je znečištění, kouření, ultrafialové záření, potraviny...

Lokální nebo perorální cesta?

Kyselina hyaluronová je obsažena v mnoha ošetřeních. Lokální použití této účinné látky ve formě krému, séra nebo masky vytváří na povrchu pokožky ochrannou bariéru, která zabraňuje dehydrataci. Tyto produkty obvykle obsahují kyselinu hyaluronovou s vysokou molekulovou hmotností a jsou vytvořeny tak, aby zadržovaly vodu na povrchu epidermis. Jsou účinné při vyhlazování a hydrataci pokožky.

Lokální ošetření na bázi kyseliny hyaluronové nemůže proniknout do hlubších vrstev kůže, takže jejich účinek je omezený.



Pro účinnější a trvalejší působení v interiéru je možné využít. kyselina hyaluronová v ústní formě. Působení krémů, které působí na povrchovou vrstvu kůže, se doporučuje doplnit výživovými doplňky, které posilují a doplňují jejich působení zevnitř.

Perorální užívání HA může výrazně a trvale zvýšit zásoby kyselin hyaluronových v dermis, hluboké vrstvě kůže, kde se syntetizují.

Pokud je kyselina hyaluronová známá především pro své hydratační účinky, které podporují redukci vrásek a jemných linek, vězte, že při perorálním užívání jsou její účinky ještě širší. Ve vnitřní péči obnoví a restrukturalizuje pokožku na úrovni dermis, nejsilnější vrstvy kůže, která zajišťuje její pevnost a pružnost. Tato účinná látka podporuje zářivost, pružnost a mladistvost pokožky, ale také umožňuje celému tělu lépe bojovat proti oxidačnímu stresu a stárnutí. Kyselina hyaluronová také posiluje klouby a všechny pojivové tkáně, které je obklopují, například chrupavky.

Absolu Hyaluronique: biotechnologická inovace

Absolute Hyaluronic je vzorec nové generace odvozený z biotechnologie s široké spektrum kyselin hyaluronových o různých molekulových hmotnostech. dokonale vyhovují fyziologickým potřebám pokožky.

Jeho spektrum od 50 kDa do 3000 kDa má vysokou úroveň absorpce prokázanou klinickou studií. Byl získán biotechnologickou fermentací, což je technika přírodní a veganské syntézy, která spočívá v použití mikroorganismů pro syntézu zájmových molekul.

Biofermentace byla naprogramována podle specifického procesu frakcionace, aby se získalo spektrum kyselin hyaluronových s podobnou molekulovou hmotností, jaké se přirozeně vyskytují v kůži. Tento biotechnologický proces tak umožňuje vyhnout se používání živočišných derivátů v doplňcích stravy.

Jeho výroba je také součástí Žádný dopad v průběhu program zaručuje ekologicky udržitelný a etický výrobní proces, který respektuje základní hodnoty člověka a přírody, zejména používáním obnovitelných surovin.

Účinnost Absolute Hyaluronic byla testována klinická studie a jeho vstřebávání na střevní úrovni bylo vědecky prokázáno. Všechny kyseliny hyaluronové tvořící toto spektrum pronikají do kožních tkání, aby:

  • Stimuluje endogenní syntézu kyseliny hyaluronové a zvyšuje hladinu kyseliny hyaluronové v krvi od 7 dnů až na +40,3 % po 28 dnech.
  • Zmenšení objemu a hloubky vrásek v průměru o 17,6 % a 18,8 %.
  • Zlepšuje pružnost a hydrataci pleti v průměru o 3,8 % a 10,6 %.



Přírodní, veganský a účinný Absolute Hyaluronic poskytuje pleti větší hydrataci, plnost, pružnost a viditelně méně výrazné rysy.

"Viděla jsem, že je moje pleť hydratovanější, ale zajímalo by mě, jestli to má vliv na celé tělo a zejména na ruce, protože v těchto místech jsem příliš velké rozdíly nezaznamenala. dávka.
Léčba pokračovat".

Claudine DEBONNAIRE

31. LEDNA 2022

"Po 60 dnech používání jsem s tímto produktem spokojená, moje pleť je znovu zalidněná. Jsem nadšená a doporučuji"

AUBERT Nathalie

16. PROSINCE 2021

"Poskytuje dobrou hydrataci i přes velmi suchou pleť!
Moje pleť se již neloupe. Léčba spojená s pravidelnou aplikací hydratačního krému a moje pleť jde bcp "

RIBA Mathilde

20. ZÁŘÍ 2021



Doplňte svou kosmetickou rutinu :

Absolutní hodnota melaninu

Přirozeně repigmentuje šedivé vlasy

Vyprodáno

Hroznový absolut

První vrásky

Vyprodáno

Aktivátor regenerace

Aktivuje obnovu buněk

Vyprodáno