Top 5 přírodních spalovačů tuků

Top 5 přírodních spalovačů tuků

Blíží se prázdniny? Blíží se léto a vy si chcete obléknout své nejlepší bikiny? Každý rok je to stejné: závod o přebytečná kila. Jste na správném místě! Zde najdete vše, co potřebujete k dosažení svého cíle: odstranění nahromaděného tuku. Ale co pak dělat, abyste zhubli? Mít vyváženou stravu, dietu, užívat zeštíhlující kapsle, odvodňující nápoje, diuretikum nebo doplňky na hubnutí?

Často se říká, že zdravá a pestrá strava je základem. Tím, že poskytuje přírodní potraviny s vlastnostmi spalování tuků, vám pomůže zhubnout a optimalizovat vaše výsledky. Existuje jich celá řada, například zelený čaj, ananas, skořice, maté, grapefruit nebo zelená káva. Připravili jsme pro vás výběr těch nejlepších.

Objevte bez dalšího prodlení náš žebříček přírodních spalovačů tuků!



Top 5

Číslo 1: Guarana
Guarana je keř z Brazílie, který plodí červené bobule a černá semena. Používá se jako stimulant, pořádná vzpruha! Možná jste slyšeli, že musíte konzumovat kávu, abyste spalovali tuky, dobře vězte, že semeno guaranynejvyšší obsah kofeinu.
Guarana stimuluje různé mechanismy vašeho těla zodpovědné za spotřebu tuků. A to i v klidu! A spalovač tuků jejichž účinnost je prokázána vědeckými studiemi. Přispívá k odstranění špatného cholesterolu a k pocitu sytosti.

Účinky se samozřejmě zvýší, pokud budete pravidelně sportovat. Pro méně sportovně založené je čas začít.

Číslo 2: Zelený čaj
Zelený čaj je rostlina s mnoha přednostmi. Kvalitní čaj poskytuje živiny v dobrém množství: vitamíny a minerály ale také katechiny a theine . Obě jsou polyfenoly že stimulovat odbourávání tuků metabolismus tím, že zvyšuje tělesnou teplotu a umožňuje více spálených kalorií .
Kromě toho reguluje hladinu cukru v krvi tím, že tělu umožní používat tyto cukry pro energie .

Zelený čaj je nízkokalorický nápoj co víc si přát! A diuretický nápoj : toxiny jsou vyřazeno , riziko zadržování vody a zároveň se zaměřuje na tukové buňky.

Můžete ho užívat ve formě infuze, ale dávejte pozor, abyste ji nekonzumovali pozdě v noci. čaj je stále stimulant .

Číslo 3: Malinové ketony
Tyto červené plody jsou známé pro svůj obsah ketonů, přírodních fenolů působících na hubnutí.

Na stejném principu jako zelený čaj a guarana působí malinové ketony na termogenezi tím, že zvyšují tělesnou teplotu a podporují spalování uloženého tuku díky adiponektinu (hormonu, který se nachází v tukové tkáni). Skutečné zachycení tuků. V neposlední řadě , snižují návaly hladu a mlsání.

Číslo 4: Kolový ořech
Kolový oříšek je plod afrického stromu kola, který má navzdory svému vzhledu a názvu. nemá nic společného s olejnatými plody jako jsou vlašské ořechy, lískové ořechy a mandle. Proto se nepovažuje za alergen.

Kola ořechy jsou známé tím, že stimulovat střevní tranzit , energetický výdej a podporují odbourávání tuků . Obsahují kofein a působí jako pojivo na tuky na podporu rychlého hubnutí .

Je to také výkonný diuretikum což usnadňuje odstraňování zadržování vody a celulitida .

Číslo 5: Kajenský pepř
Kajenský pepř je koření pocházející z Karibiku. Je spojencem vašich jídel, kterým dodá chuť, ale také spaluje tuky. Konzumací chilli zvýšit tělesnou teplotu a proto spalování tuků . To vše díky kapsaicinu, který se nachází v semenech pepře. Kromě toho, podle vědecké studie , chilli je také přírodní prostředek na potlačení chuti k jídlu . Ale buďte opatrní nekonzumovat ho příliš mnoho. , má tendenci dráždit střeva jako mnoho kořeněných jídel.

Je zřejmé, že konzumace ovoce a zeleniny bohatých na vlákninu urychlí střevní tranzit, poskytne pocit sytosti a omezí vaše svačiny během dne. Konzumujte sušené ovoce a orientujte se na výběr sezónních produktů. Přinesou vašemu tělu vitamíny a minerální látky, například vitamin C, a tím i energii.

Pravidelnou fyzickou aktivitou, jako je posilování, kardio cvičení, běh nebo rychlá chůze, můžete rychleji spalovat tuk. Nic se neztrácí, vše se proměňuje! Vaše nahromaděné tuky ustoupí svalové hmotě pro větší pevnost a tonus.

Vyhněte se příliš omezujícím dietám, které nebudou mít dlouhodobý efekt, naslouchejte svému tělu a dejte svému metabolismu to, co potřebuje.

Doplňky stravy: něco navíc

Je samozřejmě možné se vzájemně doplňovat, můžete dát svému tělu impuls ke zvýšení metabolismu a zhubnout. Doplňky stravy jsou doplňky stravy a nenahrazují potraviny.

Ve společnosti D-LAB nabízíme přípravky s přírodními složkami, bez kontroverzních produktů a bez vedlejších účinků.

Náš program spalování tuků je bestseller! Pomáhá spalovat tuk i v klidu. Tento hubnoucí program se skládá ze 3 produktů, které budou působit v součinnosti při odstraňování uloženého tuku a posilování příjmu přirozených potravin. Kúra nabízí účinné látky, o kterých je známo, že jsou silnými spalovači tuků, jako je malinový keton, guarana, kajenský pepř nebo extrakt ze zeleného čaje.

Aktivátor metabolismu zvyšuje bazální metabolismus tím, že podporuje termogenezi a přeměňuje cukry a tuky na teplo.

Active Energy Complex bude působit na spalování tuků a nakonec Slimming Detox bude bojovat proti zadržování vody a odvodnění vašeho těla.

Naše kapsle jsou 100% přírodního původu, obnoví rovnováhu vašeho trávicího systému, působí proti chutím a mlsání, snižují chuť k jídlu, působí do hloubky bojem proti nadýmání a dalším zažívacím problémům, ideální pro ploché břicho.

Můžete se rozhodnout pro spojence, bez kterého se při těchto nekonečných pokrmech neobejdete: Absolute of Nopal.

Nopál je známý spíše jako opuncie, všechny části nopálu se používají pro své blahodárné účinky. V D-Lab používáme koncentrovaný extrakt z listů kaktusu, který je pro své vlastnosti uznávaný. Obsahuje totiž vlákna, která jsou schopna absorbovat až 36násobek své hmotnosti ve vodě, takže jsou vyloučena dříve, než jsou strávena. Zvyšuje pocit sytosti. Přírodní a účinný prostředek na potlačení chuti k jídlu, který pomáhá zabránit mlsání, ale také usnadňuje trávení. Absorbuje tuky pro skutečnou kontrolu hmotnosti. Kapsle můžete zapít sklenicí vody, občas a nejlépe před jídlem.



Dejte sbohem svým malým boulím, břišnímu tuku, zvolte rafinovaný pas, ploché břicho, celkové zeštíhlení. To vše díky přírodním potravinám a potravinovým doplňkům.

program spalování tuků

Celkové snížení hmotnosti

Vyprodáno

Absolutní z NOPAL

Zachycení tuku

Vyprodáno

DRENÁŽNÍ DETOXIKACE

Odstranění přebytečné vody

Vyprodáno