Kdy užívat doplňky stravy pro vlasy?

Kdy je nejlepší užívat doplňky stravy pro vlasy?

doplňky stravy pro suché vlasy

Chci si vzít doplněk stravy pro vlasy ale kdy?

Vězte, že pro zahájení léčby není nutné žádné konkrétní období. Každý den v roce je dobrou příležitostí začít :)


A ano, naše strava je natolik vyčerpaná, že je nutné ji doplňovat, doplňky stravy jsou přirozené výživové prostředky pro dobré zdraví. Nedostatek živin je v dnešní době skutečnou pohromou.

Věděli jste, že byste dnes museli sníst 100 jablek, abyste získali obsah vitaminu C jako v jednom jablku před 70 lety?


Síla našich vlasů spočívá v tom, co jíme, v samotném jádru našeho životního stylu.

Dobře, ale kdy je správný čas na doplnění? Vše vám vysvětlíme v tomto průvodci doplňky stravy pro vlasy.

Když opadá listí... nebo se rodí pupeny!

Všichni víme, že některá roční období jsou pro vypadávání vlasů příznivější než jiná: jaro a podzim jsou obdobími obnovy a naše vlasy tento přirozený proces následují. Ztráta vlasů v těchto obdobích je tedy neškodná. Můžeme se rozhodnout zastavit toto padání ještě předtím, než začne, posílit jejich lesk, tón a jejich opětovný růst, a to díky doplněk stravy pro vlasy . Mluvíme o "jednom", ale ve skutečnosti vlasová cibulka vyžaduje mnoho účinných látek! Vitamíny skupiny B, jako je biotin, stopové prvky, minerály, sirné aminokyseliny...

Tyto složky vytvářejí to nejcennější, co naše pokožka hlavy má: keratin.

Keratin je součástí bílkovin našich vlasů. Je to ona, kdo tmelí vlas k jeho cibulce. Je to ona, kdo vlasové vlákno kompletně splétá, čímž vyplňuje šupiny.

Máme tedy tři možnosti: můžeme si vzít všechny složky keratinu, aby nám vlasy velmi rychle rostly, nakonec jde o konzumaci růstového komplexu.

Pro ty, kteří mají sklon k mastným vlasům, vězte, že růstový komplex D-LAB obsahuje kopřivu regulující tvorbu kožního mazu.

Můžete také užívat hotový keratin pro sezónní působení proti vypadávání vlasů nebo kdykoli během roku.

Nebo si hrajeme na klid a dokonalost tím, že konzumujeme obojí v super. Duo . Pokud současně užíváte pivovarské kvasnice, není problém! Vše je kompatibilní, pokud nedojde k předávkování účinnými látkami. Naše doplňky stravy nejsou tablety. Jsou prezentovány ve formě rostlinných kapslí, gastrorezistentních, což posiluje jejich asimilaci a biologickou dostupnost. Mnohem lepší než žárovky!

Někteří z vás zaznamenávají vypadávání vlasů i v jiných ročních obdobích. Je to docela možné a normální, protože jejich padání nezávisí jen na ročních obdobích. Právě z tohoto důvodu jsou všechny měsíce v roce vhodné pro užívání vlasových doplňků stravy.

Když padá listí nebo se rodí pupeny.

Hormonální bouře?

Existují však velmi vhodné okamžiky pro užívání doplňků stravy: po hormonálních otřesech. Hormonálním otřesem může být porod, těhotenství, změna antikoncepční pilulky, menopauza...

V těchto obdobích je tělo namáháno a může dojít k poškození, například k poškození nebo padání vlasů.

Je nutné obnovit rovnováhu neuro-hormonálního systému, aby se léčila příčina vypadávání vlasů, a ne se spokojit s jeho zastavením pouze v okamžiku T. Za tímto účelem je nutné přinést do vašeho organismu aktivní prekurzory pohody, protože stres narušuje hormonální systém. Proto když jste ve velkém emocionálním stresu, je také vhodná doba k užívání doplňků stravy.

Kromě kapslí je samozřejmě vítána i vnější péče. Masírujte si lebku posilujícím a stimulujícím ricinovým olejem, myjte si vlasy přírodními šampony, abyste se vyhnuli suchým a lámavým vlasům a podpořili zdravý růst s dobrou vitalitou. Masáž pokožky hlavy také aktivuje krevní mikrocirkulaci a okysličuje cévy. Díky ní dělám svým vlasům dobře.

matné vlasy doplňky stravy

Jaká by měla být moje pravidelnost?

Kapsle bohaté na vitamíny a přírodní produkty lze užívat kdykoli během dne. Postupem času doporučujeme sledovat kúru po dobu minimálně tří měsíců.

Vlasový cyklus má několik růstových fází, které trvají celkem tři měsíce. Doplňkem stravy na vlasy užívaným v tomto období tedy podporujete buněčné cykly vlasů od jejich zrodu až do konce. Naleznete krásnou hřívu, krásu vlasů sublimovanou, zdravé vlasy.

Jak mohu doplňky stravy zařadit do své kosmetické péče?

Mnozí z nás mají velmi přesné a pravidelné postupy: šampon, kondicionér, pleťové vody, rostlinné oleje (arganový, kokosový, ricinový atd.), kartáčování, masky na vlasy, které se nechávají působit, atd.

Při celém tomto procesu se požití několika malých kapslí zdá být minimální! Hop, mezi dvěma ošetřeními si otevřu lahvičku s kapslemi a pečuji o své vlasy zevnitř.

Čisté, bez krutosti, bez lepku a vyrobené ve Francii, všechny naše přípravky se skládají z přírodních účinných látek získaných bez chemických postupů a stanou se skutečným kosmetickým spojencem ve vaší vlasové rutině.

Díky našim doplňkům stravy pro vlasy tak získáte požadovanou vlasovou hmotu, vaše vlasy získají zpět veškeré své zdraví a stanou se stejně silné a lesklé jako před masivním vystavením slunci a všem těmto faktorům zhoršujícím krásu vašich vlasů.