Probiotika: přínos pro celé tělo!

Probiotika:

blahodárné účinky na celé tělo!

Probiotika jsou živé mikroorganismy, které se podílejí na tvorbě zdraví těla pokud jsou kvalitní a v dostatečném množství. Říká se jim také "dobré bakterie", jsou přirozeně přítomné ve střevech a pomáhají udržovat rovnováhu. rovnováha střevní flóry .

Střevní flóra obsahuje více než 100 000 miliard bakterií a hostí více než 1000 různých druhů, včetně probiotik.

Jeho zdraví závisí na rovnováze mezi "dobrými" a "špatnými" bakteriemi.

 

Naše současné spotřební návyky, znečištění, stres nebo dokonce užívání antibiotik mohou vést k nerovnováha mikrobioty. Pokud je "špatných bakterií" příliš mnoho, jsou zodpovědné za. různé zdravotní problémy : infekce, zažívací (průjem, nesnášenlivost) a dermatologické (ekzémy, akné, alergie) potíže, únava a oslabení imunitního systému.

 

Konzumace probiotik je dobrou podporou pro obnovení harmonie a rovnováhy střevní flóry. Klinické výsledky publikované v posledních patnácti letech zdůrazňují, že mnohostranné příznivé účinky probiotik. Působí přímo na střevní flóru tím, že stimulují růst a obnovení dobrých bakterií s výsledkem posílení ochrany těla .

 

Probiotika hrají klíčovou roli v mnoha funkcích našeho těla, od trávení po imunitu, pro kůži nebo intimní zdraví.

Přínosy pro trávení a střevní tranzit

Pokud je trávicí trakt špatně udržován, může množení špatných bakterií ve střevě způsobit. tranzitní poruchy Zácpa, slabost, bolesti žaludku, nadýmání, nepravidelná stolice nebo nesnášenlivost. To se označuje jako "nerovnováha střevní flóry".

Pravidelná konzumace probiotik zabraňuje množení špatných bakterií v trávicím systému.

Probiotika pomáhají obnovit rovnováhu střevní mikroflóry. a snižují propustnost střeva. . Jsou známé pro:

  • Usnadňují dobré trávení Probiotika dodávaná trávicímu systému. Přirozeně se začleňují do již přítomné flóry a posilují ji. Střevní flóra přispívá k trávení přijaté potravy, zejména tím, že se podílí na rozkladu některých zbytků potravy (vlákniny, lipidů, bílkovin) a na asimilaci živin.

  • Regulace střevního tranzitu (průjem a zácpa). Snížením kvality střevní flóry pomáhají probiotika regulovat střevní tranzit. Probiotika proto zabraňují zažívacím potížím, jako je prevence nebo zácpa.

  • Boj proti infekcím Probiotika vylučují antimikrobiální látky a zabraňují množení špatných mikrobů v trávicím systému.

  • Podporovat hubnutí Některé studie dokazují, že modulace mikrobioty by mohla mít příznivý vliv na hmotnost. Užívání probiotik vám může pomoci zhubnout díky jejich pozitivnímu působení na tranzitní procesy, pocit hladu, nasycení, stres a snížení nadýmání a bolesti střev.


Výhody pro kůže

Kožní a střevní mikrobiota spolupracují v přímém spojení, které se nazývá " střeva-kůže " osa . Kůže je totiž odrazem toho, co se děje uvnitř těla, včetně naší střevní flóry.

Pokud je tato rovnováha změněna nebo narušena, má to vliv na. střevní bariéra a může způsobit tzv. děravá střeva ".

Propustné střevo způsobuje toxiny a mikrobi na předat do krevního oběhu. Na stránkách imunitní systém reaguje, což vede k stav chronického zánětu v těle, které ovlivňují vzhled a zdraví pokožky: akné, ekzémy, lupénka, alergie atd.).

 

Konzumace probiotik postupně obnovuje rovnováhu mikrobioty ovlivňují zdraví pokožky. Mléčné kvašení umožňují stěně střeva a přináší detoxikaci střev . Jsou známé tím, že posilují přirozenou obranyschopnost a podporují rovnováhu a zdraví pokožky zevnitř.

 

Některé kmeny probiotik jsou také schopny produkovat látky s protizánětlivé a antibakteriální vlastnosti . Výrazně zmírňují záněty pleti, obnovují rovnováhu pH pleti, obnovují ochrannou bariéru pleti a zabraňují množení špatných bakterií, které jsou zodpovědné za stavy, jako je akné.


Probiotika pomáhají udržovat zdravá, jemná a hydratovaná pokožka denně.

Intimní zdravotní výhody pro ženy

U žen je rovnováha a udržování intimní flóra je pro její zdraví a pohodu zásadní. Tyto dobré bakterie se nazývají laktobacily neboli Döderleinova flóra. umožňují vaginální dutinu aby se zabránilo množení špatných bakterií.

Různé faktory, vnitřní nebo vnější, mohou způsobit nerovnováha vaginální mikrobioty. : hormonální faktory, tabák, stres, nevhodná osobní hygiena, nošení příliš těsného oblečení...

Nerovnováha tak může způsobit plísňové infekce, svědění, zánět močového měchýře, bakteriální vaginózu a další intimní potíže, jako je suchost nebo pocit pálení.

Konzumace probiotik je velmi účinná při bojuje proti infekcím vaginálních a močových cest. . Probiotika stimulují tvorbu hlenu a jsou schopna produkovat látky, které jsou velmi účinné proti mikrobům způsobujícím urogenitální infekce. Přítomnost probiotik navíc pomáhá eliminovat infekční bakterie usazené na poševní stěně.

Probiotika mají také protizánětlivé a antioxidant vlastnosti .

Laktobacily brání aktivace imunitní odpovědi a ochrana buněk .

Umožňují uhasit zánětlivý stav posílena infekcí a tedy zmírnit intimní chleby jako je svědění pochvy nebo pocit pálení.

Řada probiotik D-LAB

Ve společnosti D-LAB, věříme, že vše začíná dobrým trávením! Naše střevní flóra, nazývaná také náš druhý mozek, ovlivňuje mnoho funkcí našeho těla, včetně trávicího, nervového, hormonálního a imunitního systému.

Zdraví a krása našeho těla tedy závisí na naší vnitřní pohodě. Vědci nyní jednomyslně uznávají probiotika, která se o to starají.

Naši odborníci z D-LAB vyvinuli celou řadu probiotik ze 100% přírodních, veganských a laboratorně testovaných kmenů.

  • Trávení a střevní tranzit:

Absolute Probiopure kombinuje 5 kmenů mléčných fermentů nejbližších lidské střevní mikroflóře, vysoce koncentrovaných a zabalených v gastrorezistentní kapsli, aby byla zaručena maximální asimilace.

Tento přípravek postupně obnovuje rovnováhu střevní mikroflóry, čímž podporuje trávení, stimuluje imunitu a bojuje proti vzniku infekčních agens.



 

 

Symbiotické absolutno je koncentrát esenciálních probiotik, prebiotik a vitaminů, které působí synergicky a přirozeně posilují zdraví střev a imunitu.

Tento přípravek je ve formě prášku bez zápachu a neutrální chuti. Výborně se rozpouští ve studené vodě a mísí se s potravinami (jogurty, kompoty atd.). Je vhodný pro celou rodinu, pro juniory (od 3 let) i seniory.

Jedná se o tyndallizované probiotické kmeny, to znamená, že jsou deaktivované a nebojí se vlhkosti v nádobách. Je vědecky prokázáno, že po požití se účinné látky obsažené v probiotikách mohou dostat do trávicího systému.



  • Zdraví pokožky:


Absolute Probioderm kombinuje 3 kmeny přírodních probiotik, o nichž je známo, že obnovují rovnováhu pokožky, podporují její čištění a zklidňují záněty. Klinicky testováno, účinně zlepšuje vzhled pleti se sklonem k akné a atopické pleti, která je rovnoměrnější (+67,5 %)*, hladší (+45 %)** a hydratovanější (+28,3 %)**.

*Klinická studie prováděná po dobu 8 týdnů na 80 mužích a ženách ve věku 18 až 50 let se závažností akné 1 až 3 podle stupnice IGA.

** Klinická studie prováděná po dobu 8 týdnů na 80 mužích a ženách ve věku 18 až 50 let s mírnou až upravenou atopickou dermatitidou podle hodnoty SCORAD.



  • Zdraví intimní flóry: 

Absolutní probioflore je synergická směs 5 kmenů probiotik s prokázanou účinností při snižování a prevenci vaginálních a močových infekcí.

Tato odborná receptura umožňuje trvalou kolonizaci dobrých bakterií ve střevě a následné rozmnožení ve vaginálním epitelu. Ve spojení s vitaminem B2 je ideální pro udržení zdravé a trvale chráněné intimní flóry.



Doplňte svou kosmetickou rutinu

L-Glutamin absolutní

budování svalů

Vyprodáno

Perfect-Skin

Activl'énergiRegenerovaná, vyčištěná a zmatněná pleť

Vyprodáno

Ploché břicho

Půst, náš 2. mozek

Vyprodáno