Suchá pleť v zimě: naše přírodní řešení

V zimě, když přijde chladné počasí, se pokožka vysušuje a může způsobit svědění a nepříjemné pnutí... Jak to můžete napravit a vyhnout se tomuto problému? Objevte naše přírodní řešení v tomto článku!

Proč je pleť v zimě sušší?

 

V zimě se pokožka a tělo musí vypořádat se studeným větrem, mrazivými teplotami a nízkou vlhkostí. ztenčuje lipidovou vrstvu který přirozeně pomáhá předcházet suchá pokožka. 

Topení se stává naším přítelem, kromě naší pokožky, protože suchý vzduch, který produkuje, odvádí vlhkost z pokožky, která se pak stává "horkou". suché, tupý a skvamózní.

Když teplota klesá, je nutné dodržovat zdravý životní styl. upravená rutina zajistit, aby udržuje pokožku hydratovanou.

 

Jaké jsou známky poškozené pokožky ?

 

  • Kůže je méně jemná, místy drsná
  • Vzhled "krokodýlí kůže"
  • Červené, popraskané ruce
  • Vzhled skvrn na obličeji
  • Suché rty
  • Svědění, napjatá kůže
  • I ti nejcitlivější lidé mohou někdy dostat kopřivku!

Rozdíl teplot mezi vytápěným interiérem a chladným venkovním prostředím podporuje vznik virů. rozšíření malých krevních cév v obličeji které se vyznačují lokální zarudnutí a podporuje suchost pokožky.  

 

Péče přizpůsobená ročnímu období

 

S příchodem zimy je nutné vytvořit teplé a příjemné prostředí. nová kosmetická rutina aby bylo možné spíše prevence než léčba !

 

Není možné se vyhnout čištěnícož je základní krok zkrášlující rutina. Rozhodněte se však pro oleje nebo čisticí mléka namísto micelární vody, která pleť vysušuje a poškozuje, zejména v tomto ročním období.

 

V létě, kdy je horko a slunce, jsou pro toto období nejvhodnější lehké přípravky, zatímco v zimě potřebuje pleť více vyživit a hydratovat, aby se mohla chránit a regenerovat. zvládnout vnější agresi. Textury bohatší a více hydratace proto je třeba upřednostňovat.

 

Tenčí a křehčí. kůže rukou a rty potřebují rozmazlovat! Adoptujte a mějte vždy tyčinka na rty a krém na ruce být vám nablízku, pomůže jim to vytvořit si pocit sounáležitosti. ochranná vrstva a proto je méně ovlivněna nízkými teplotami.

 

Preferuji kratší a chladnější přeháňky než dlouhé horké koupele! Pára pokožku vysušuje a činí ji křehčí, protože odstraňuje lipidovou bariéru pokožky.

Výživa je váš spojenec!

 

Aby vaše pleť vypadala krásně a zároveň byla chráněna, je nutné používat správné přípravky péče o pleť. zdravá a vyvážená strava.

L'voda je váš nejlepší přítel! Vypijte 1,5 litru, nebo i více, pokud potřebujete, abyste udrželi tělo hydratované. optimální hydratace a tím pádem zabránit vzniku dehydratačních vrásek.

 

Doplňte simastné kyseliny. Na stránkách . omega 3 a 6 jsou pro vaši pleť důležité, proto dbejte na to, abyste konzumovali tučné ryby (losos, sardinky, makrely, ...).právník a vylepšete své pokrmy pomocíolivový, řepkový nebo ořechový olej !

 

Pokud vaše strava není dostatečně bohatá na mastné kyseliny, můžete se rozhodnout pro doplňky stravy jako naše Absolutní Omega-3 což je inovativní rostlinná receptura, která poskytuje vysoká dávka omega-3 získaný z mikrořas, který hloubkově změkčuje tkáně a chrání pokožku před vnějšími vlivy. Jedna kapsle denně poskytuje 250 mg z DHA a 1,25 mg d'EPAnebo 100 % denní potřeby aby dokonale vyhovoval potřebám pleti, působí na zánět a kožní vyrážky a podporují zdravější pleť a lepší ochrana před volnými radikály.

 

Na adrese D-LAB NUTRICOSMETICS, nabízíme řada doplňků stravy pro velmi citlivou, suchou a dehydratovanou pokožku.. Najdete zde přírodní, koncentrované přípravky na bázi omega 3, kyseliny hyaluronové a SOD, které poskytují maximální pohodlí a výživu.

 

Na stránkách Program reaktivní kůže je ideálním řešením pro křehkou, citlivou a reaktivní pleť s hormonálními příčinami. Díky své regulační, zklidňující a čisticí účinné látkytento inovativní vzorec obnovuje neuro-hormonální rovnováhu, zklidňuje pokožku s dermatologickými problémy, podporuje hojení pokožky a hloubkově čistí pleť. Den po dni je pleť příjemně hydratovaná!

 

Na stránkách Dětská kůže Duo je ideální pro zářivou a pohodlnou pleť každý den. On přirozeně zvyšuje zářivost pleti a působí hluboko v kůži a zmírňuje záněty kůže a zklidňuje citlivou pokožku vnějšími agresemi. Toto duo obsahuje dvě patentované receptury: inovativní koncentrát OPC z borovice přímořské z Landes, silný antioxidant, který působí na zářivost, pevnost a pružnost pleti a redukuje pigmentové skvrny.a vysokou dávkou SOD z provensálského melounu, který působí jako antioxidant. o ochraně pokožky. Základní duo pro každodenní péči o pleť!

PROGRAM REAKTIVNÍ PLETI

Senzibilizace kůže v důsledku neuro-hormonální nerovnováhy

Vyprodáno

Dětská pokožka duo

Rozjasněná a zklidněná pleť

Vyprodáno

Absolutní Omega-3

Flexibilita a pružnost

Vyprodáno