Naše závazky

Společnost D-LAB se denně snaží snižovat svůj dopad na životní prostředí a pozitivně a čistě ovlivňovat životní prostředí!

Naše balíčky

 

Naše výrobní procesy jsou 100% čisté díky přírodním extrakčním metodám, které vylučují všechna toxická petrochemická rozpouštědla. Naše výrobky jsou vyrobeny bez konzervačních látek, GMO a nanočástic, které způsobují oxidační stres, a nejsou testovány na zvířatech. Všechny naše přípravky se vyrábějí ve Francii a upřednostňujeme účinné látky francouzského původu, abychom omezili dopravu a emise skleníkových plynů.

Naše obaly

Naše lahve jsou vyrobeny z 27 % z recyklovaného skla a víčka ze 100% recyklovatelného hliníku. Lze je používat opakovaně, můžete jim dát druhý život a použít je jako květináče, terária, krabičky na koření, domácí svíčky... Buďte vynalézaví!

 

Naše krabice jsou vyrobeny z FSC kartonu z ekologicky odpovědných zdrojů, nejsou lakované a jsou potištěny barvami na rostlinné bázi.

 

Naše tiskárny mají značku Imprim'vert a zavazují se ke snižování dopadu na životní prostředí. Přihlásily se k programu "Objectif CO2", který pomáhá bojovat proti globálnímu oteplování a místnímu znečištění.

 

Vaše objednávky jsou pečlivě zabaleny do 100% recyklovatelných balíků bez potisku.

 

Náš sociální závazek EPIC

Nadace EPIC je nezisková organizace založená Alexandrem Marsem, který má skutečný odpor k sociální nespravedlnosti. Rozvíjí a spravuje portfolio pečlivě vybraných sociálních organizací, které využívají sociální inovace k řešení základních příčin nespravedlnosti postihující děti a mladé lidi.

 

Mezi 26 nevládních organizací patří M'Lop Tapang v Kambodži, která poskytuje zdravotní a sociální služby dětem a mladým lidem ze Sihanoukville v nouzi, DePaul ve Spojeném království, která pomáhá mladým lidem bez domova posílit jejich postavení, a Sport Dans La Ville ve Francii, která pomáhá mladým dívkám a chlapcům ze znevýhodněných čtvrtí vést lepší život prostřednictvím sportu, mentoringu a odborného vzdělávání.

 

Již více než 10 let chceme dát naší práci smysl a zapojit vás do našeho sociálního přístupu. Proto všechny vaše nákupy u společnosti D-LAB pomáhají nadaci Epic Foundation poskytovat potřebné zdroje sociálním sdružením po celém světě. Každý rok věnujeme nadaci 1 % z našeho obratu.