PROGRAMY :
PŘIDANÁ HODNOTA D-LAB

Program D-LAB, Tyto 3 vzájemně se doplňující přípravky zlepšují přirozenou výkonnost organismu tím, že se zaměřují na konkrétní problém a jeho příčiny.

 

Zevnitř je nezbytné vnímat tělo jako celek, protože daný příznak je často důsledkem řetězce nerovnováh.

 

Tyto programy jsou koncentrátem mikroživin, které působí současně na různé páky a zlepšují celkové fungování organismu, a to na dlouhou dobu.

 

Od roku 2010 jsou přípravky D-LAB navrženy Nutričním centrem Vichy tak, aby se daly vzájemně kombinovat podle předpisu odborníka na mikronutrici a vytvořily program na míru, který je dokonale přizpůsoben potřebám každého jednotlivce.

Program je strukturován jako individuální recept.

provedené mikronutricionistou během konzultace.

Filozofie D-LAB


 

Podle mikroživin máme na talíři všechno, ale ne dost. Mikronutrienty lze rozdělit do několika oblastí, jejichž role se vzájemně doplňují: buněčné dýchání, mikrobiom, prevence a cílená výživa.

Programy jsou založeny na této filozofii a každý z nich bude aktivovat, krmivo a čistý organizaci, aby se snížila úskalí a rozvinul její potenciál.

 

Přípravky lze samozřejmě užívat i jednotlivě, ale s programem nastolíte novou rovnováhu v těle a začnete vytvářet příznivý kruh: přínosy se maximalizují pro větší účinnost.

1 - Aktivujte buněčné dýchání, abyste podpořili všechny tělesné buňky.

Názor Selimy :

 

V oblasti mikroživin je zásadní zaměřit se především na naše buňky, klíčový a základní prvek těla. Posílení dýchání a buněčné energie zvyšuje účinek ostatních účinných látek poskytovaných doplňky stravy a dietou, protože tělo jako celek je probuzeno a stimulováno.

 

2 - Vysoká dávka mikroživin pro zvýšení účinnosti

Názor Selimy :

 

Hloubková výživa tělesných buněk zajišťuje dlouhodobou výkonnost organismu a pomáhá jej každodenně chránit před vnější agresí. Komplexy a absoluty jsou obzvláště bohaté na výživné, hydratační a energizující účinné látky, které se v naší moderní stravě nevyskytují v dostatečném množství.

3 - Detoxikace, čištění a regulace organismu pro snížení nerovnováhy

Názor Selimy :

 

Je nezbytné očistit tělo od nečistot a pročistit filtrační a vylučovací orgány, protože čistý organismus dokáže plně využít svůj potenciál.

 


1+2+3


Každý si může sestavit vlastní program na míru nebo získat individuální poradenství!



Setkejte se s našimi odborníky na mikronutrici a nutrikosmetiku v našich partnerských lázních a institucích a také prostřednictvím videokonference, e-mailu nebo telefonu.

 

Náš vědecký výbor se zaměřil na konkrétní problémy a vytvořil signaturní programy, které mají smysl a osvědčily se:

ploché břicho

Břicho, náš druhý mozek

Vyprodáno

akční kapitolky

Odvodnění a firma

Vyprodáno

spalovač tuků

Celkové snížení hmotnosti

Vyprodáno

dokonalá pleť

Vyčištěná a zjemněná pleť

Vyprodáno

mládí - absolutní

Výživa a hydratace

Vyprodáno

kapilární hmota

Vypadávání vlasů & Rafinované vlasy

Vyprodáno

Nějaké dotazy?

 

Mohou být všechny vzorce v programu užívány současně? Ano! přípravky ve stejném programu by měly být užívány současně, aby došlo k úplnému synergickému účinku.

 

Mohu užívat přípravky samostatně? Ano, ale v ideálním případě by se měly užívat jako součást programu, aby se dosáhlo výsledků pro celé tělo.

 

Jak dlouho musím program dodržovat? Doporučujeme dodržovat program alespoň 2 měsíce, jednou nebo dvakrát ročně, aby se aktivovala buněčná paměť a podpořily se viditelné a trvalé výsledky.

 

Mohu absolvovat 2 programy současně? Ne, není vhodné sledovat dva programy současně. Především proto, že 6 silných formulí najednou je pro tělo hodně a je lepší rozložit kúry v čase. Navíc není vhodné užívat dva Aktivátory (číslo 1) společně, protože část jejich formule věnovaná buněčnému dýchání je společná a již vysoce koncentrovaná.

 

 

Položte nám své otázky

    • po konzultaci
    • e-mailem
    • telefonicky