PROGRAMY :

PŘIDANÁ HODNOTA D-LAB

 

Zevnitř je nezbytné vnímat tělo jako celek, protože daný příznak je často důsledkem řetězce nerovnováh.

 

Od roku 2010 byly přípravky D-LAB navrženy ve spolupráci s Nutričním centrem ve Vichy, aby bylo možné je kombinovat podle předpisu odborníka na mikronutrici a vytvořit tak program na míru, který bude dokonale vyhovovat potřebám každého jednotlivce.

 

Programy D-LAB jsou koncentrátem mikroživin. Kombinují 3 vzájemně se doplňující přípravky, které působí současně na různé páky a zlepšují přirozenou výkonnost organismu tím, že se zaměřují jak na konkrétní problém, tak na jeho příčiny.

 

Ve společnosti D-LAB bereme v úvahu celé tělo, protože vše je vzájemně propojeno. Jsme přesvědčeni, že k dosažení konkrétních a trvalých výsledků a k řešení multifaktoriálního problému jako celku je nutné bojovat také s jeho příčinami.

V naší nabídce jsme identifikovali 9 oblastí, v nichž jsou doplňky stravy obzvláště důležité: výživa, metabolismus, stárnutí buněk, krevní oběh, termogeneze, detoxikace, mikrobiota, neurohormonální rovnováha a acidobazická rovnováha.

 

Každý program má tři akční fáze: aktivaci, optimalizaci a eliminaci.

Například při léčbě celulitidy aktivujeme metabolismus spalování tuků, optimalizujeme krevní oběh a odstraňujeme přebytečnou vodu.

 

Filozofie D-LAB

 

Podle mikroživin máme na talíři všechno, ale ne dost. Mikronutrienty jsou rozděleny do několika oblastí, jejichž role se vzájemně doplňují: buněčné dýchání, termogeneze, mikrobiom, prevence, krevní oběh, neurohormonální rovnováha a cílená výživa.

 

Programy 1+2+3 vycházejí z této filozofie a každý z nich aktivuje, vyživuje a čistí tělo, aby se snížily nástrahy a rozvinul jeho potenciál.

Přípravky lze samozřejmě užívat i jednotlivě, ale s programem nastolíte novou rovnováhu v těle a začnete vytvářet příznivý kruh: přínosy se maximalizují pro větší účinnost.

 

Filozofie společnosti D-LAB je proto založena na odlišné a inovativní reakci. Společnost D-LAB vyvinula přibližně třicet receptur, které jsou kombinovány ve třístupňových programech na míru a poskytují řešení přizpůsobená individuálním potřebám.

Náš sortiment zahrnuje koncentrované širokospektrální přípravky, u nichž jsme zkoumali a kombinovali vysoce kvalitní složky vybrané na základě skutečných odborných znalostí v oblasti výživy. Naším posláním je, aby se doplňky stravy staly nedílnou součástí zkrášlovacích procedur.

 

V naší nabídce jsme identifikovali 9 oblastí, v nichž jsou doplňky stravy obzvláště důležité: výživa, metabolismus, stárnutí buněk, krevní oběh, termogeneze, detoxikace, mikrobiota, neurohormonální rovnováha a acidobazická rovnováha.


Každý program má tři akční fáze: aktivaci, optimalizaci a eliminaci.

 

 

1- AKTIVOVAT

 

Aktivujeme buněčný metabolismus, abychom podpořili všechny tělesné buňky.

 

V oblasti mikroživin je zásadní zaměřit se především na naše buňky, klíčový a základní prvek těla. Posílení dýchání a buněčné energie zvyšuje účinek ostatních účinných látek poskytovaných doplňky stravy a dietou, protože tělo jako celek je probuzeno a stimulováno.

 

Buňky jsou zdrojem tělesné energie. Každá buňka je zdrojem energie. Mnoho biologických procesů a biochemických reakcí, které v nich probíhají, umožňuje produkci ATP: univerzálního energetického substrátu. ATP poskytuje energii, kterou tělo potřebuje k vykonávání všech svých životních funkcí.

Aktivátory byly vytvořeny za účelem dodání energie buňkám, produkci ATP a metabolické aktivitě, aby se uvolnily vnitřní zdroje organismu. Tímto způsobem zlepšují celkové fungování celého organismu.

2- OPTIMALIZACE

Vysoká dávka mikroživin pro zvýšení výkonu

 

Aby se aktivační fáze prodloužila, je třeba tělesné buňky hloubkově vyživovat.

Zvýšení buněčné aktivity v hloubce zvyšuje a optimalizuje dosažené výsledky. Tělo dlouhodobě funguje lépe a je chráněno před vnější agresí.

 

Komplexy a absoluty jsou přímo inspirovány mikronutricí.

Jsou obzvláště bohaté na výživné, hydratační a energizující účinné látky, které se v moderní stravě nevyskytují v dostatečném množství. Poskytují tělu moderní a vhodnou výživu, která zvyšuje jeho výkonnost.

 

 

3 - ELIMINACE

 

Detoxikace, čištění a regulace organismu pro snížení nerovnováhy.

 

Pro funkční činnost orgánů je nezbytné odvádět toxický odpad a udržovat rovnováhu mezi filtračními a vylučovacími orgány, protože čistý organismus je takový, který může plně využít svůj potenciál.

 

Detoxikační produkty jsou složeny z rostlin proslulých svými čisticími vlastnostmi v kombinaci s cílenými účinnými látkami pro funkční očistu a obnovu organismu. Přístup společnosti D-LAB k problémům krásy obnovuje v těle příznivý kruh. Tělo je hloubkově vyváženo pro dosažení trvalých výsledků.

 

 

1+2+3

 

 

 

Každý si může sestavit vlastní program na míru nebo získat individuální poradenství!

Na stránkách D-LAB online D-diagnostika vám umožní rychle a snadno najít program mikrojeslí, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

S našimi odborníky na mikronutrici a nutrikosmetiku se můžete setkat také v našich partnerských lázních a institucích a naživo na našich sociálních sítích!

 



Objevte produkty uvedené v našem článku:

 

Program Perfect Skin

Regenerovaná, vyčištěná a zpevněná pleť

Vyprodáno

Program spalování tuků

Celkové snížení hmotnosti

Vyprodáno

Kapilární hmotnostní program

Vypadávání vlasů & Rafinované vlasy

Vyprodáno