Jsem malý

& POWERFUL


To jsem slyšel, když jsem před patnácti lety začal přemýšlet o D-LAB. Tohle můžete říct mladé, svobodné, nezkušené ženě, když se pustí do odvětví, které je stejně špičkové jako v plenkách.


D-LAB byl můj první profesionální projekt, ano. A je to tak správně. Toto panictví, místo aby mi udělalo medvědí službu, mi ušetřilo neuvěřitelné množství času. 
Protože jsem měl syndrom dobrých zornic a žádné špatné reflexy. Protože moje energie nebyla jen neporušená, byla obrovská.


A stálo mě hodně sil, abych zůstal věrný své vizi. Všechno se naučit. Zaklepat na každé dveře, ptát se, naslouchat, vybudovat si co nejlepší odborné znalosti. A dát dohromady tým, který byl stejně jako já přesvědčen, že "řešit" průmysl není jen pro velké, silné a otrlé. 

 

Možná jsme se měli bát. Až na to, že mě průmysl nikdy neděsil. 


Naopak, vždycky jsem to chtěl. Protože plodí, protože dává život. Řídit továrnu je stejně silné a přirozené jako řídit rodinu.


Touha tvořit, vytvářet, dělat a dělat dobře. To gesto, které zahrnuje mé ruce, mé vnitřnosti, mé jméno. 

 

Je to jasná volba, jak přijmout a ztělesnit svou vizi, tělo i duši.

Stejné je to i pro mě jako ženu, matku, milenku, podnikatelku. Vše vychází ze stejného vitálního a instinktivního impulsu. 

 

Právě tento zakladatelský impuls nás posunul vpřed a umožnil nám budovat, kámen po kameni, naše odborné znalosti v oblasti nutriční kosmetiky. Shromažďováním informací a setkáváním s lidmi, sledováním stovky různých cest k výběru jediné účinné látky, kontrolou a ověřováním všeho v každé fázi. Nikomu jsme nedůvěřovali. Stáváme se pány svého osudu. S našimi rostlinami, našimi stroji, naší továrnou.


Pokud je D-LAB průkopnickou a jedinečnou značkou, je to také proto, že jsem byla tou ženou, malou a osamělou. 

A mám v úmyslu to tak zůstat.


Fleur Phelipeau

Zakladatel skupiny D-LAB

Jsem malý, osamělý a silný

Otevřené dopisy Fleur