Vlasové doplňky pro lesklé a silné vlasy

Lesklé a silné vlasy jsou cílem, o který usiluje mnoho lidí. Vedle tradiční péče o vlasy je stále populárnější používání specifických doplňků stravy, které zlepšují zdraví vlasů. V tomto článku se na základě dostupných vědeckých důkazů zabýváme nejslibnějšími doplňky stravy pro zářivé a živé vlasy. Objevte tajemství krásných a dlouhotrvajících vlasů. 

Žena s dlouhými, lesklými hnědými vlasy

Základy vlasových doplňků :

Význam výživy pro vlasy :

Vlasy jsou mnohem víc než jen estetický prvek; jsou barometrem našeho celkového zdraví a pohody. Správná výživa vlasů je výsledkem vyvážené stravy a vhodné péče o vlasy. Pokud jsou vlasy dobře vyživené, jsou odolnější vůči vnějším vlivům, ať už jde o teplo, chemické látky nebo faktory životního prostředí, jako je slunce a znečištění. Je méně pravděpodobné, že se budou lámat, štěpit nebo budou matné. Dobře vyživené vlasy jsou navíc pružné, lesklé a hebké na dotek, takže se snadněji upravují a odrážejí zdravý vzhled. Vyživování vlasů zkrátka není jen kosmetickým gestem, ale také výpovědí o vaší pohodě a zdraví. 

Rozdíl mezi doplňky stravy a tradičními přípravky pro péči o vlasy

Na stránkách doplňky stravy a tradiční vlasové produkty mají zásadně odlišné přístupy k léčbě zdraví vlasů. Tradiční přípravky pro péči o vlasy, jako jsou šampony, kondicionéry a masky, působí především na povrchu, kde vlasy čistí, hydratují a chrání před vnějším poškozením. Poskytují okamžitou péči s výsledky, které jsou často viditelné v krátkém časovém horizontu. Doplňky stravy jsou naproti tomu určeny k výživě vlasů zevnitř. Dodávají vitaminy, minerály a další důležité živiny přímo do vlasového kořínku, kde začíná růst. Tento přístup se zaměřuje na léčbu problémů s vlasy u zdroje, což zajišťuje trvalé zdraví vlasů a jejich zdravý růst.

Bílé nebo barevné vlasy, jemné nebo husté vlasy, krátké nebo dlouhé vlasy? D-LAB představuje svůj sortiment doplněk stravy pro vlasy koncipován a navržen tak, aby vyhovoval potřebám všech typů vlasů a problémů.

Objevte naše zcela přírodní vlasové kapsle vyrobené ve Francii, obohacené o keratin, vitaminy a aminokyseliny. 

Klíčové živiny pro lesklé vlasy :

Biotin (vitamin B8) : Jeho úloha a přínosy

Na stránkách biotinznámý také jako vitamin B8, je často označován jako "vitamin krásy", protože má příznivé účinky na pokožku, nehty a zejména vlasy. Hraje ústřední roli v výroba energie z sacharidybílkovin a tuků, což je zásadní pro udržení zdraví. zdraví vlasových folikulů. Vlasy jsou tvořeny především keratinprotein a biotin je pro výrobu tohoto keratin. Přispívá také k zdraví pokožky hlavy tím, že pomáhá udržovat dobrý krevní oběhposkytnutím kyslík a živiny k vlasovým folikulům, čímž je povzbuzuje k tomu, aby růst


 

Objevte naše Hydra-Capillary Complexpřípravek speciálně navržený pro vysušené vlasy, kinky, kudrnatéoslabené a devitalizované. Obohacené o esenciální mastné kyselinyTento mimořádně komplexní přípravek se světlicovým a arganovým olejem je bohatý na vitaminy, minerály a stopové prvky. hydrát a vyživuje vlasy hluboko od kořenů, aby posílily jeho strukturu a chránily ho před dehydratací a vnějšími vlivy. 

Zinek: Proč je pro vlasy nezbytný?

Zinek je základní stopový prvek, který hraje zásadní roli v mnoha biologických funkcích, včetně růstu a vývoje vlasů. Zinek je pro vlasovou pokožku a vlasy důležitý v mnoha ohledech. Zaprvé přispívá k syntéze bílkovin, a protože vlasy jsou tvořeny především keratinem, bílkovinou, je dostatečné množství zinku nezbytné pro udržení struktury a pevnosti vlasů. Za druhé, zinek hraje klíčovou roli při dělení buněk. Vlasové folikuly patří mezi nejrychleji rostoucí tkáně v lidském těle a pro podporu tohoto rychlého a pravidelného růstu je nezbytný dostatečný příjem zinku.

 

Naše Zinek absolutní obsahuje silnou dávku zinku, stopového minerálu, který je nezbytný pro víc než jen 200 metabolických reakcí, v kombinaci s vitaminy skupiny B zvyšuje účinnost na krásu a zdraví pokožky a růst a vývoj vlasů. Díky mikrokapslím je dokonale vstřebáván organismem.
 

Objevte také naše Kapky do vlasů elixír abyste si je mohli vzít všude s sebou!

Vitamíny skupiny B: jejich přínos pro zdraví vlasů

Vitamíny skupiny B hrají zásadní roli pro zdraví a krásu vlasů. Tyto živiny podporují růst silných a lesklých vlasů. Navštivte biotin je známý zejména pro své posilující vlastnosti, zatímco niacin zlepšuje prokrvení vlasové pokožky a dodává kyslík a důležité živiny ke kořínkům vlasů. Vitamín B6 se podílí na prevenci vypadávání vlasů. Nedostatek těchto vitaminů může vést ke zpomalení růstu vlasů, jejich zvýšené lámavosti a dokonce i k jejich vypadávání. Proto je důležité zajistit dostatečný příjem těchto vitamínů, abyste si udrželi zdravé vlasy a brilantní.
 

Pro stimulaci růstu vlasů a výživu vlasové cibulky je v přípravku Klíčící komplex poskytne silný koktejl účinných látek, které samy o sobě tvoří keratin. Výtažek z rukoly povzbudí činnost tzv. vlasová cibulka najít dlouhé vlasy.

Objevte naše gummies Silné vlasy pro malé i velké!

Omega-3 mastné kyseliny: Důležité pro hydrataci a lesk vlasů

Omega-3 mastné kyseliny totiž pokožku hlavy zvlhčují, čímž zabraňují jejímu vysušování a svědění. Strava bohatá na omega-3 navíc může vlasům dodat lesklejší vzhled, protože posiluje buněčnou membránu vlasových folikulů, která lépe udržujepřirozenou vlhkost vlasů. Dobře hydratované vlasy tak lépe odrážejí světlo, takže jsou lesklejší a zářivější. Přijetí stravy bohaté na omega-3 je proto krokem ke zdravým a zářivým vlasům.


Naše Absolute Omega 3 je inovativní rostlinný přípravek, který dodává vysokou dávku omega-3 z mikrořas.

Základní živiny pro posílení vlasů :

Proteiny (keratin): struktura a pevnost vlasů

Keratin je vláknitý protein, který je hlavní složkou vlasů, nehtů a pokožky. Keratin je základem struktury vlasů a dodává jim pevnost a pružnost. Vytvářením řady chemických vazeb chrání vlasy před vnějšími vlivy, ať už mechanickými, tepelnými nebo chemickými. V průběhu času nebo v důsledku agresivního ošetření vlasů se keratin může rozpadat, takže vlasy jsou křehké a lámavé.


L'Keratin Absolute vdechne nový život i těm nejnáročnějším vlasům: vlasům poškozeným, unaveným nebo přetěžovaným. Toto ošetření poskytuje vysokou dávku přírodního keratinu, který vyplní mezery ve vlasovém vláknu, dodá vlasům strukturu a trvale zvětší jejich objem. Keratin vybraný společností D-LAB je čistý, přírodní a nejkvalitnější a jeho účinnost byla prokázána v klinické studii. Stačí jedna kapsle denně a působí jako skutečný cement v srdci vlasové cibulky, výrazně snižuje vypadávání vlasů a podporuje nový růst.

V klinických studiích se tomu říká prodloužení anagenní fáze.


Objevte také naše Výživa-kapilární duo360° působení pro neuvěřitelné výsledky: přidáním keratinu a jeho účinných látek se vlasové vlákno zhušťuje, vyplňují se mezery, uzavírají se šupinky, aktivuje se nový růst a vlasy jsou dokonale restrukturalizovány. 

Přeslička rolní s obsahem oxidu křemičitého: Zlepšuje stav vlasů, podporuje jejich růst a posilování.

Přeslička rolní (Equisetum arvense), známá pro svůj vysoký obsah oxidu křemičitého, se často používá v přípravcích pro péči o vlasy. Pokud je titrována křemíkem, zaručuje to specifickou koncentraci tohoto nezbytného minerálu v přípravku. Křemík, klíčová složka přesličky, hraje rozhodující roli v síle a vitalitě vlasů. Podporuje tvorbu a stabilitu kolagenu, čímž posiluje strukturu vlasů. Díky tomuto příspěvku se vlasy stávají odolnějšími vůči vnější agresi a zároveň si zachovávají lesk a vitalitu.


Objevte naše Klíčící komplexinovativní komplex na bázi cílených extraktů z přesličky titrované oxidem křemičitým a raketou.

Raketa: její význam pro růst vlasů

Rukola, ostrá a výživná zelená rostlina, je stále více uznávána pro své zdraví prospěšné účinky na vlasy. Je bohatá na důležité vitaminy a minerály, jako je vitamin C, železo a draslík, a podporuje lepší prokrvení vlasové pokožky, což může stimulovat růst vlasových folikulů.

Zinek: Pomáhá udržovat normální stav vlasů a chrání před oxidačním stresem.

Zinek, základní minerál, hraje klíčovou roli ve zdraví vlasů. Pomáhá udržovat normální stav vlasů tím, že podporuje tvorbu bílkovin potřebných pro růst a obnovu vlasů. Kromě své strukturální funkce působí zinek jako antioxidant a pomáhá chránit vlasové buňky před poškozením způsobeným volnými radikály, které často souvisí s oxidačním stresem. Dvojí úloha zinku při regeneraci i ochraně vlasů z něj činí nezbytnou součást vyvážené stravy pro udržení vitality a síly vlasů

Závěr

Závěrem, jak získat lesklé vlasy je založen na holistickém přístupu ke zdraví vlasů. D-LAB nabízí řadu přírodních doplňků stravy obohacených o keratin, vitaminy a aminokyseliny, které jsou speciálně navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám všech typů vlasů. Inovativní receptury, jako je Absolu de Kératine a Duo Nutrition-Capillaire, nabízejí 360° působení pro viditelné a dlouhotrvající výsledky.