Průvodce vlasovými doplňky

Objevte našeho průvodce doplňky na vlasy. Náš průvodce vysvětluje výhody doplňků stravy pro vaše vlasy. Nakonec vám ukážeme, které přípravky jsou vhodné pro jednotlivé problémy, s nimiž se vaše vlasy mohou setkat.

Doplňky stravy D-LAB : Růstový komplex

Vlasy a doplňky stravy

Vlasy

Vlasy jsou přírodní vlákno, které vyrůstá z vlasových folikulů umístěných v pokožce hlavy. Růst vlasů je přirozený proces, který může být ovlivněn mnoha faktory, jako je věk, pohlaví, genetika, strava, stres a hormonální změny. Vlasy jsou z 95 % tvořeny keratinem, bílkovinou, která pomáhá stavět, chránit a tmelit vlasové vlákno, čímž mu dodává pevnost a pružnost. 


Životní cyklus vlasu je dlouhý proces trvající několik let. Nejprve se každý vlas zrodí pod kůží pokožky hlavy ve vlasovém folikulu a pomalu roste. Toto období růstu vlasů se nazývá anagenní fáze. Vlasy rostou rychlostí přibližně 1 cm za měsíc. Poté následuje katagenní fáze, kdy vlasy přestávají růst. Tehdy ve stejném vlasovém folikulu vyrůstá nový vlas. Telogenní fáze je poslední fází, která odpovídá období klidu. Chloupek zůstává připevněn k folikulu po dobu přibližně 3 měsíců a poté při mytí šamponem nebo kartáčováním vypadne. Tento životní cyklus vlasu se může v každém vlasovém folikulu opakovat až 25krát, pokud jej něco nenaruší. Každý den nám vypadne 50 až 80 vlasů. Po překročení tohoto počtu je cyklus narušen a máme problém s patologickým vypadáváním vlasů, z nichž nejčastější je androgenetická alopecie neboli plešatost, a to jak u mužů, tak u žen. Hormonální výkyvy, těhotenství, menopauza, stres, volné radikály... Naše hormony, zejména androgeny, mužské hormony, jsou úzce propojeny a jejich rozvrat může způsobit, že vlasová cibulka pracuje zpomaleně, což vede k hormonálnímu vypadávání vlasů a jejich lámavosti a poškození.


Vlasy jsou také bohaté na melanin, pigment, který jim dodává barvu. Struktura vlasů se může u jednotlivých jedinců lišit, a to jak tloušťkou, tak i strukturou a tvarem.

Doplňky stravy pro vlasy D-LAB


Bílé nebo barevné vlasy, jemné nebo husté vlasy, krátké nebo dlouhé vlasy: ať už máte jakýkoli typ vlasů, chcete-li mít zdravou hřívu, musíte o svá vlasová vlákna pečovat. Vlasy jsou tvořeny z 95 % keratinem, bílkovinou, která pomáhá tmelit, vytvářet a chránit vlasové vlákno. Abychom měli krásné vlasy, musíme pracovat zevnitř ven tím, že vlasovému vláknu dodáme živiny, které ho tvoří, protože výživa probíhá na úrovni cibulek. Vnější ošetření působí pouze na vnější vrstvu vlasového vlákna a chrání ji. To znamená denně dodávat dostatečné množství všech základních živin, včetně stopových prvků, jako je hořčík, železo a měď, vitaminů skupiny B a aminokyselin obsahujících síru, jako je l-cystin, l-methionin a m-lysin. Tyto živiny jsou dodávány vyváženou stravou, ale také doplňky stravy, protože náš moderní životní styl bohužel již nestačí dodávat je v dostatečném množství. Výsledkem jsou suché, lámavé vlasy s nedostatkem lesku, a co je ještě horší, vypadávání vlasů v různém stupni. S našimi přírodními doplňky stravy vám můžeme pomoci k hustším vlasům plným vitality!


Doplňky stravy pro vlasy D-LAB jsou vysoce kvalitní doplňky stravy obsahující prvotřídní, nadstandardně získané, certifikované a sledované a především klinicky ověřené účinné látky, které jsou speciálně vyvinuty tak, aby pomáhaly vyživovat vlasové folikuly a zlepšovat zdraví vlasů. 

Hlavní výhodou doplňků stravy D-LAB je, že pomáhají dodávat vlasům základní živiny, které lze jen obtížně získat z potravy nebo samotné péče o vlasy, protože některé oblasti nelze dosáhnout zevně. 

Přípravky pro péči o vlasy totiž působí povrchově a krátkodobě na délku vlasů, nikoli na nový růst.


Naše doplňky stravy mají hluboký a dlouhodobý účinek, protože vyživují vlákninu přímo od kořene.


Výhody doplňků stravy pro vlasy :

Jak bylo vysvětleno výše, péče o vlasy má na jejich zdraví pouze povrchový vliv.

Doplňky stravy D-LAB mají řadu výhod, které jsou nezbytné pro zdraví vašich vlasů:

Vitamíny jsou nezbytnými živinami pro zdravé vlasy. Vitamin A pomáhá produkovat kožní maz, přirozený olej, který hydratuje pokožku hlavy a zabraňuje vysušování a lámavosti vlasů. Vitamin B12 je důležitý pro růst vlasů a vitamin E pomáhá předcházet poškození způsobenému volnými radikály. Vitamínové doplňky mohou pomoci doplnit chybějící výživu a podpořit zdraví vlasů.


Pro zdravé vlasy jsou důležité také minerály, jako je železo, zinek a selen. Železo je nezbytné pro tvorbu červených krvinek, které přenášejí kyslík do vlasových folikulů, zatímco zinek je důležitý pro růst a obnovu tkání. Selen je antioxidant, který pomáhá předcházet poškození způsobenému volnými radikály. Doplňky stravy obsahující tyto minerály mohou pomoci podpořit a chránit zdraví vlasů.


Aminokyseliny jsou stavebními kameny bílkovin, které jsou nezbytné pro zdravé vlasy. Keratin je bílkovina, která tvoří většinu vlasů, a doplňky aminokyselin, jako je cystein a methionin, mohou pomoci posílit vlasy a zabránit jejich vypadávání.


Antioxidanty jsou sloučeniny, které pomáhají chránit buňky před poškozením způsobeným volnými radikály, které mohou poškodit vlasové folikuly. Rostlinné výtažky, jako je olej z čajovníku a extrakt z pilovníku, mají antioxidační vlastnosti a mohou pomoci předcházet vypadávání vlasů.


Doplňky stravy v různých galenických formách

Na stránkách Doplňky stravy D-LAB poskytují základní živiny v přírodních, koncentrovaných vzorcích, které vám pomohou získat silnější vlasy.


Všichni sníme o silnějších a zdravějších vlasech. Není nic horšího než mít zplihlé vlasy, kterým chybí objem! Jak ale získat lesklé a objemné vlasy bez prodlužování? Než začnete používat stylingové přípravky, musíte se podívat, co máte na talíři. Právě v jídle najdeme živiny, které posílí naše vlasy zevnitř. Vlasy jsou z 95 % tvořeny keratinem, který se sám o sobě skládá z aminokyselin, jako jsou např. L-Cystin. L-methionin nebo L-Lysinz vitamíny skupiny B astopové minerály jako zinekna železona měď nebo hořčík. Tyto účinné látky se nacházejí v luštěninách, celozrnných obilovinách, vaječných žloutcích a mléce. rostlinné olejes, a potraviny bohaté na omega-3esenciální mastné kyseliny pro krásné vlasy. Navštivte omega-3 napomáhají růstu a posilování vlasových folikulů a zvětšují jejich objem. Bohužel moderní strava již neposkytuje dostatek živin. 


Proto se doplňky stravy staly nezbytnými pro obnovu poškozených vlasů a jejich rychlejší růst.

Doplňky stravy D-LAB Hair Nutrition

Lék na každý problém:

Moderní životní styl, špatná strava a nestabilní hormony, například během menopauzy, mohou způsobit, že vlasová cibulka pracuje zpomaleně, což vede k vypadávání vlasů, citlivé pokožce hlavy a poškozeným vlasům.


Ve společnosti D-LAB nabízíme řadu doplňky stravy 100% přírodní produkty péče o vlasy ve formě kapslí nebo tablet jsou vhodné pro všechny typy vlasů a umožňují působit na konkrétní problém a jeho příčiny.

Pro lámavé vlasy

Pro silnější a plnější vlasy je nezbytné hloubkově vyživovat vlákno složkami keratinu, který tvoří 95 % vlasů. Doplňky stravy poskytují velké množství těchto účinných látek, které vytvářejí silné a krásné vlasové vlákno.


Naše řada vlasových doplňků kombinuje cílené účinné látky, jako je spirulina, vitamin B a vitamin E, které stimulují vlasovou cibulku a vlasový folikul a zanechávají vlasy hedvábně hladké. Tyto přípravky stimulují a tonizují pokožku hlavy aktivací krevního oběhu, čímž podporují hydrataci a růst vlasů. Díky tomu, že náš doplněk stravy Keratin Absolute poskytuje čistý keratin, hlavní složku vlasového vlákna, se zaměřuje nejen na vypadávání vlasů, ale působí také jako přírodní posilovač. Naše přírodní kapsle jsou vhodné pro všechny typy vlasů: suché nebo mastné vlasy, dlouhé nebo krátké vlasy, jemné vlasy nebo kudrnaté vlasy... 


Chcete-li obnovit objem vlasů, zkombinujte doplňky stravy s vhodnou vlasovou kosmetikou, včetně šamponu, kondicionéru a produktů pro zvětšení objemu vlasů, které neobsahují silikony a chemické látky. Šampony používejte s co největším odstupem a suchý šampon, který uvolní kořínky a dodá vlasům objem. Dbejte však na to, aby se ve vlasech nehromadily stylingové přípravky, a důkladně oplachujte přípravky pro péči o vlasy, aby nedocházelo k nadměrnému tvorbě mazu a zatěžování vlasů.


  • Naše Duo Hair Nutrition oživuje a posiluje vlasové vlákno díky dvěma vzájemně se doplňujícím složením.

  • LKeratin Absolute keratin: přírodní keratin vynikající kvality, klinicky prokázaná vysoká biologická dostupnost. Tělo ho přímo asimiluje.

 

  • Na stránkách Klíčící komplex všechny mikroživiny, které tvoří keratin: sirné aminokyseliny, vitaminy skupiny B a minerály. Jeho aktivní složky vyživují vlasovou cibulku do hloubky a podporují její růst.

Pro vypadávání vlasů

Ať už je to dočasné při změně ročního období, nebo trvalejší, jako je tomu v případě androgenní alopecie, bojovat proti ztráta vlasové hmoty je důležité působit na různé příčiny současně. Zatímco vnější léčba proti vypadávání vlasů působí především na posílení vlasové cibulky, doplněk stravy proti vypadávání vlasů působí do hloubky na vnitřní příčiny a posiluje vlasové vlákno zevnitř. Je nezbytné dodávat do krevního oběhu čistý keratin, který tvoří 95 % vlasového vlákna, a také účinné látky, které umožňují jeho produkci ve vlasové cibulce: vitaminy skupiny B, aminokyseliny obsahující síru a stopové prvky. To je úloha naše vlasové doplňky ve formě tobolek nebo tablet. Abyste zastavili vypadávání vlasů a získali zpět krásné, lesklé vlasy plné vitality, jsou naše přípravky proti vypadávání vlasů 100% přírodní. Poskytují základní živiny, jako je keratin pro zpomalení vypadávání vlasů, l-cystin pro posílení vláken, kopřiva pro stimulaci opětovného růstu a zinek pro vlasy. Pro aktivaci buněčné paměti v cibulkách doporučujeme alespoň 3 měsíce léčby. A pokud chci vlasy posílit a tomuto jevu předcházet, kombinuji léčbu s přípravky pro péči o vlasy bez parabenů, masíruji si pokožku hlavy esenciálními oleji (ricinový, cedrový, rozmarýnový atd.) pro aktivaci mikrocirkulace a jím stravu bohatou na železo, měď, mastné kyseliny, zinek a vitamin B. 


Těhotenství, menopauza, pilulky, dystyreóza nebo stres... tyto hormonální změny mohou také způsobit "hormonální" vypadávání vlasů. Je nezbytné jednat u zdroje a obnovit rovnováhu neuro-hormonálního systému, aby se vypadávání vlasů nadobro zastavilo.


Pro výrazné snížení vypadávání vlasů a obnovení jejich lesku používáme vysokou dávku čistého keratinu. Jeho účinek proti vypadávání vlasů a jeho přínos pro krásu nehtů a vlasů byl klinicky prokázán. 


  • Na stránkách Klíčící komplex je ideální pro suchou pokožku hlavy, protože poskytuje všechny prvky, které tvoří keratin, jako je vitamin B8, lithothamnion, chlorella a spirulina, které jsou bohaté na proteiny, a aktivují tak mikrocirkulaci ve vlasové pokožce. Obsahuje také raketu a bambus, které urychlují růst vlasů a obnovují zdravé vlasy.

Když užíváte kolagen jako doplněk stravy, působí tam, kde ho vaše tělo potřebuje. Kromě toho, že tento patentovaný přípravek působí proti stárnutí a striím, lze jej použít jako doplněk k vlasové kúře, která aktivuje produkci keratinu a udržuje vlasy zdravé. 


  • Naše Pro-Collagen Hair Powder Forts kombinuje jedinečný komplex mořského kolagenu, patentovaný hydrolyzovaný keratin a cílené aktivní složky pro okamžitý účinek na vypadávání vlasů a posílení vlasového vlákna. Prověřeno dvěma klinickými studiemi a lahodnou hruškovou příchutí.

Naše přípravky jsou čisté, bez krutosti, bez lepku a vyrobené ve Francii a jsou vyrobeny z přírodních účinných látek získaných bez použití chemických postupů. 


Pro dosažení viditelných a dlouhodobých výsledků by se naše vlasové kapsle měly užívat nejméně 3 měsíce v kuse a je zcela možné kombinovat program s doplňkovým produktem, který působí na různé příčiny do hloubky.

Při problémech s pokožkou hlavy

Pokožka hlavy je velmi citlivá oblast, která potřebuje veškerou naši pozornost, aby se zabránilo tvorbě lupů, svědění a nadměrnému tvorbě mazu. Je nezbytné udržovat dobrou mikrocirkulaci a čistit pokožku hlavy zevnitř ven pomocí vysoce cílených účinných látek.


Objevte naši řadu doplňků stravy určených pro suchou a citlivou pokožku hlavy, které zabraňují tvorbě lupů, svědění a nadměrnému tvorbě kožního mazu.


Mastné vlasy, suché lupy, šupinky, ekzémy, lupénka... naše pokožka hlavy je velmi křehká oblast, která potřebuje veškerou naši pozornost. Pro zdravé vlasy je prvním krokem péče o pokožku hlavy, kde se nachází cibulka a vlasové folikuly. Existuje mnoho příčin suché a citlivé vlasové pokožky: vnější agrese, znečištění, agresivní šampony obsahující sulfáty a nahromadění přípravků pro péči o vlasy. Výsledek: tyto vlivy mění hydrolipidický film a objevují se lupy, pupínky a krusty. Strupy na pokožce hlavy jsou často způsobeny pupínky akné, které vznikají v důsledku vysoké produkce mazu mazovými žlázami. Přebytečný maz rozšiřuje póry vlasové pokožky a způsobuje zánět vlasových folikulů. K této produkci mazu může dojít po použití stylingových přípravků obsahujících dráždivé látky, jako jsou silikony. Je nezbytné udržovat dobrou cirkulaci krve v mikrocévách a zklidnit vlasovou pokožku zevnitř dodáním všech těchto účinných látek.

Naše řada vlasových doplňků kombinuje různé přípravky pro boj s problémy s pokožkou hlavy a jejich příčinami. V srdci vlasové pokožky se přenášejí živiny a kyslík potřebné pro růst vlasů. 


  • Na stránkách Detoxikace mikrocirkulace je přípravek na rostlinné bázi, který pomáhá odstraňovat toxiny, posiluje krevní oběh a usnadňuje přísun základních živin do středu vlasové cibulky, čímž zabraňuje tvorbě mastných lupů, svědění a nadměrnému tvorbě kožního mazu. 

  • Omega-3 v našich Absolute Omega 3 pomáhá zmírnit zánět velmi suché pokožky hlavy. 


Náš růstový komplex pro zdravé a lesklé vlasy hloubkově vyživuje vlasovou cibulku vysokou dávkou všech účinných látek, které tvoří keratin. 


  • LZinek absolutní poskytuje vysokou dávku zinku, stopového minerálu, který zajišťuje zdravou pokožku hlavy a má zklidňující, protizánětlivé účinky, které uklidňují podrážděnou pokožku hlavy. Naše vlasové doplňky se užívají jako kúra trvající minimálně 3 měsíce pro dosažení optimálních a dlouhodobých výsledků. 

Díky našim doplňkům stravy pro vlasy získáte zpět požadovanou vlasovou hmotu, vaše vlasy získají zpět své plné zdraví a budou stejně silné a lesklé jako před masivním vystavením slunci a všem dalším faktorům, které poškozují krásu vašich vlasů.