Jak mohu stimulovat růst vlasů?

Existuje mnoho důvodů, proč chceme stimulovat růst vlasů: suché, lámavé vlasy, roztřepené konečky, hojné vypadávání vlasů...


Kromě toho, že chceme podpořit růst vlasů, chceme je také posílit a oživit, aby byly v perfektním stavu! Jak tedy můžete stimulovat růst vlasů pomocí zdravých a přírodních řešení?


Láhev doplňků stravy D-LAB Growth Booster Complex

Vlasový cyklus

Když chcete mít dlouhé a silné vlasy, často slyšíte o "vlasových vitamínech". Ale co je souvislost mezi vitamíny a vypadáváním vlasů ? Je důležité se vrátit k vlasovému cyklu, abyste lépe pochopili mechanismus růstu vlasů.


Vlasy vydrží v průměru 2 až 7 let. Ve vlasovém folikulu se rodí ve třech po sobě jdoucích fázích a na konci cyklu vypadávají:








  • První fází je anagenní fáze : jedná se o období růstu chloupků, které trvá 2 až 5 let, s průměrným růstem 1 cm za měsíc. Cibulka se regeneruje a vytváří vlasové vlákno. Rychlost a délka růstu vlasů se liší v závislosti na jedinci, pohlaví, životním stylu a stravě.



  • Druhá fáze je katagenní fáze : trvá 2 až 3 týdny a odpovídá okamžiku, kdy cibulka přestane vytvářet vlasové vlákno.



  • Třetí fází je telogenní fáze: jedná se o poslední fázi, která odpovídá okamžiku, kdy se vlasové vlákno oddělí od vlasového folikulu, aniž by nutně opustilo pokožku hlavy. Toto období trvá přibližně 3 měsíce, následuje vypadávání vlasů a začátek nové růstové fáze.


VĚDĚLI JSTE, ŽE?


90 % vlasů je ve fázi trvalého růstu, zatímco pouze 10 % je ve fázi vypadávání. Každý den přirozeně vypadne 50 až 80 vlasů po 2 až 7 letech života. Všechny vlasové folikuly jsou napojeny na krevní cévy, které je zásobují živinami potřebnými pro stavbu vlasového vlákna.

Dlouhé vlnité popelavě blond vlasy s melírem

Řešení pro stimulaci růstu vlasů

1 - D-LAB vlasové doplňky

Proč používat doplňky stravy na podporu růstu vlasů? 


Protože každý ze vzorců v našem doplněk stravy pro vlasy se skládá z cílených účinných látek a živin, které působí hluboko ve vlasovém vláknu.

Výživa a růst vlasů se totiž odehrávají na úrovni žárovek, takže musíme pracovat zevnitř ven a dodávat tělu cílené účinné látky bohaté na živiny, které podpoří růst vlasů.  

 

Doplňky stravy jsou naše řešení pro růst vlasů, ale lze jej použít i k léčbě mnoha dalších cílených problémů, jako je vypadávání vlasů, šedivění vlasů, kvalita cibulky a pokožky hlavy atd.




Objevte naše špičkové, čisté a bez krutosti přípravky pro stimulaci růstu vlasů:



  • KOMPLEX KLÍČKŮ PRO DVAKRÁT RYCHLEJŠÍ RŮST: Růstový komplex hloubkově vyživuje vlasovou cibulku vysokou dávkou účinných látek, které tvoří keratin. Stimuluje také činnost vlasové cibulky díky inovativnímu komplexu výtažků z bambusu a rakytníku. Výsledek? Dvakrát rychlejší růst vlasů a nehtů a silnější vlasy!

  • KERATIN ABSOLUTNÍ K LÉČBĚ VYPADÁVÁNÍ VLASŮ Keratin Absolute je účinný patentovaný přípravek, který pomáhá předcházet vypadávání vlasů a poskytuje extrémní výživu pro jejich revitalizaci. Tento inovativní přípravek na bázi přírodního keratinu působí hluboko do cibulky a zlepšuje hmotu, lesk a třpyt vlasů i strukturu vlasového vlákna.

  • DUO VÝŽIVA-KAPILÁRA PRO NEUVĚŘITELNÝ VÝSLEDEK: Pro kompletnější složení a rychlejší a kvalitnější růst vám nabízíme Nutrition-Capillary Duo, které se skládá z Growth Complex a Keratin Absolute. Proč právě toto složení? Abyste dosáhli 360° ošetření pro dokonalé výsledky! Tento vzorec poskytuje keratin a jeho aktivní složky pro obnovu a zlepšení kvality vlasového vlákna, revitalizaci vlasů a urychlení jejich růstu.

Láhev doplňků stravy D-LAB Absolute Keratin s

2 - Přijetí pestré stravy


Růst vlasů ovlivňuje také pestrá a vyvážená strava. Zde jsou prvky, které vaše tělo a vlasy potřebují k doplnění vitamínů:



  • Dostatečné množství stavebních prvků keratinu, jako jsou vitaminy skupiny B (zelená zelenina, citrusové plody, živočišné bílkoviny), sirné aminokyseliny (obiloviny, sójové výhonky, mořské řasy, maso, mořské plody) a minerální látky (olejniny, organické a sezónní ovoce a zelenina).
  • Omega 3 mastné kyseliny a stopové prvky, které jsou nezbytné pro udržení vlhkosti vlasů: rostlinné oleje, tučné ryby, olejnatá semena.
  • Antioxidanty na ochranu pokožky hlavy: červené ovoce, mrkev, citrusové plody, zelená zelenina.
  • A nakonec vypijte 1,5 až 2 litry vody denně.



3 - Péče o vlasy pro jejich růst

Co znamená péče o vlasy? Mluvíme o respektování pokožky hlavy používáním přírodních produktů, které nepoškozují ani nedráždí vaše vlasy.


K tomu používejte šetrné šampony, ošetřující přípravky a masky, které neobsahují sulfáty, parabeny a silikony. Vždy je také nejlepší vybírat si přípravky pro péči o vlasy vyrobené ve Francii!


Další přírodní prostředky, přidejte do své vlasové rutiny přírodní oleje jako je ricinový, kokosový a arganový olej. Používejte olejové koupele a nechte je působit přes noc. Masáží pokožky hlavy po dobu přibližně 5 minut denně dosáhnete rovnoměrnější a zdravější pokožky hlavy. dobrý krevní oběh a mikrocirkulaci. Použijte esenciální olej a masírujte si lebku konečky prstů.


A především, co nejvíce se vyhnout negativní vnější zdroje na pokožku hlavy, jako je žehlička na vlasy, fén nebo opakované barvení.

Dlouhé hnědé vlasy s blond melírem