Lipozomální hořčík :

jediný, který kombinuje vysoký obsah a vysokou absorpci

 

Hořčík je minerál, který je nezbytný pro správné fungování organismu, ať už na úrovni mozku, svalů nebo srdce. V případě nedostatku hořčíku se vyplatí absolvovat kurz hořčíku. Ne všechen hořčík je však stejný! Účinnost doplňku hořčíku závisí především na jeho obsahu a biologické dostupnosti.

Chlorid, citrát, oxid atd. - v nabídce je spousta doplňků stravy s hořčíkem. Lipozomální hořčík je novinkou v oblasti mikronutrice. Je to jediný sladit vysokou absorpci a vysoký obsah.


V tomto článku vám povíme vše o lipozomálním hořčíku, který je součástí složení našeho přípravku. Hořčík absolutní !

 

Jakou roli hraje hořčík?

 

Hořčík je pro správné fungování organismu nepostradatelný a podílí se na více než 300 biochemických buněčných reakcích.

 

  • Poskytuje buněčnou energii.

Hořčík se podílí na tvorbě ATP, enzymu, který poskytuje energii pro chemické reakce ve srážce.

 

  • Zlepšuje spánek a odolnost vůči stresu.

Je známo, že hořčík je prospěšný při stresu, úzkosti a napětí, protože působí na nervovou rovnováhu a uvolnění svalů. Může vám tedy pomoci usnout.

 

  • Pomáhá posilovat kosti.

Hořčík hraje důležitou roli při růstu kostí a udržování jejich hustoty: 60 % hořčíku je uloženo v kostech!

 

  • Zabraňuje kardiovaskulárním rizikům.

Byl prokázán příznivý vliv hořčíku na prevenci kardiovaskulárních onemocnění: studie prokázaly zvýšené riziko srdečních onemocnění v případě chronického nedostatku hořčíku.

 

  • Podporuje těhotenství a kojení

Hořčík je důležitý zejména pro těhotné ženy. Hořčík pomáhá nastávajícím matkám zůstat fit i přes bolesti v tomto citlivém období. Je také nezbytný pro vývoj plodu, zejména pro stavbu kostry a svalového a mozkového systému.

 

 

Obsah a biologická dostupnost

 

Jedná se o dva ukazatele základní informace při výběru formy hořčíku : obsah prvků (vyjádřený v %) a biologická dostupnost.

 

To, co definuje známou "biologickou dostupnost", je schopnost živiny být přijímána střevní sliznicí a být účinně využita.

 

Hořčík je iont, který musí být spojen s "transportní" molekulou, aby se stabilizoval a prošel střevní bariérou. Příjem hořčíku v těle tedy závisí na tom, který transportér se na něm podílí.

Hořčík první a druhé generace

 

Soli první generace jsou tzv. "anorganické jako je oxid, hydroxid nebo uhličitan.

Obecně jsou přírodního původu, mají vysoký obsah hořčíku (40 až 60 %), ale nízký obsah hořčíku. velmi nízká absorpce .

 

Anorganické soli mohou způsobit zažívací potíže a mají projímavé účinky. Některé prvky v kombinaci s hořčíkem v soli mohou mít také dráždivý účinek na střeva (např. chlor v chloridu hořečnatém).

 

Soli druhé generace na adrese "organické" odpovídající molekulám hořčíku spojeným s přenašeči, jako jsou malát, bisglycinát, citrát nebo taurinát atd. Všechny tyto přenašeče jsou dobře asimilovány, ale jejich obsah hořčíku je snížen.

Naproti tomu organické soli mají na tranzit malý vliv. Organická forma chrání hořčík v žaludku a minimalizuje tak trávicí reakce.

 

 

Liposominovaný hořčík: vysoký obsah a vysoká absorpce

 

Existuje nová generace hořčíku, která jako jediná kombinuje vysoký obsah a vysokou vstřebatelnost. Na stránkách "liposomovaný hořčík spočívá v zapouzdření oxidu hořečnatého do liposomy což je malá nanometrická kapsle obsahující účinnou látku. Lipozom se skládá ze stejného lipidového materiálu jako naše buněčná membrána, tedy z fosfolipidů. Jinými slovy, tělo ji zcela toleruje a nepředstavuje žádné nebezpečí. Liposomy jsou nepropustné pro různé trávicí šťávy a mohou snadno překonat střevní bariéru na kterékoli úrovni trávicího traktu.

Zapouzdřený hořčík je pro tělo neviditelný a zůstává v krvi déle. Poté je membránovou fúzí dopraven přímo do buněk.

 

Stručně řečeno, jedná se o ideální doručovací službu, která umožňuje dodávat živiny přímo tam, kde jsou potřeba, do samotného srdce buňky. S ním vyhráváme na všech úrovních Vysoký obsah hořčíku (32 %) a vysoká vstřebatelnost.

Podobně je vysoká i biologická dostupnost lipozomálního hořčíku, která je dokonce o 20 % vyšší než u bisglycinátu hořečnatého, jedné z nejlépe dostupných forem v současnosti.

 

 

 

 

 

Ve společnosti D-LAB jsme vyvinuli Hořčík absolutní Tento inovativní přípravek kombinuje několik zdrojů hořčíku s vitaminy skupiny B a D pro dokonalou asimilaci a optimální účinnost.

 

Jeho složení obsahuje :

 

  • patentovaný lipozomální hořčík :

Tento patentovaný hořčík je ultrakoncentrovaný a biologicky dostupný a je mikroenkapsulován ve slunečnicových liposomech získaných biotechnologií. Podílí se na správném fungování svalového a nervového systému.

 

  • mořský hořčík :

Tento přírodní hořčík získaný z mořské vody snižuje únavu a stimuluje tvorbu energie*.

 

  • vitamín B12 :

Pomáhá snižovat únavu a dodává tělu energii.

 

  • vitamín D3 :

Je nezbytný pro funkci svalů a růst buněk*.

 

  • vitamíny B2 a B6 :

Jsou spojenci hořčíku a pomáhají tělu ho správně vstřebávat*.



Ideální pro případy extrémní únavy a stresu. Hořčík absolutní pomáhá obnovit energii, motivaci a klid. Hořčík se doporučuje také během těhotenství a po něm.

 

 

Podívejte se na tento vzorec na videu


" Vřele doporučuji! Je to opravdový posilovač energie.
Velmi brzy zadám další objednávku!"

OL

18. dubna 2021

"TOP! Všimla jsem si, že s touto hořčíkovou kúrou lépe spím a cítím se před spaním uvolněnější, takže jsem naprosto spokojená. "

CHAUMONTEL Arnaud

16. února 2021

"Velmi dobře snášený a účinný. Cítil jsem pozitivní účinky tohoto léku (stres/spánek) a tento hořčík byl mým tělem velmi dobře snášen."

Marg

13. dubna 2021


Doplňte svou kosmetickou rutinu

 

Absolutní L-glutamin

Budování svalů

Vyprodáno

Komplex nechat jít

Relaxace a klid

Vyprodáno

Spalovač tuků

Celkové snížení hmotnosti

 

Vyprodáno