D-LAB x BRIN DE FOLI: vaše wellness rutina

Brin de Foli nabízí jogurty a kefíry, které jsou zdraví prospěšné, zejména díky svému působení na naši mikroflóru.
Ruku v ruce jsme vytvořili exkluzivní nabídky, které kombinují nutriční výhody Brin de Foli s přístupem společnosti D-LAB k mikronutrici.

Brin de Foli: udržitelné potraviny pro přírodu a naše zdraví

Vše začalo u Sarah a Davida, z nichž první je velkým milovníkem domácího gurmánství (díky Ecole Paul Bocuse) a druhý je vášnivým fanouškem síly fermentů, které nám přinášejí to nejlepší z obou světů. dodávat zdravé výrobky (doktorát v oboru).
Když se Sarah snažila připravit recept na domácí rostlinný jogurt s kokosovým a mandlovým mlékem, aby se mohla zasytit fermentací, aniž by musela jíst mléčné výrobky (má intoleranci laktózy), David jí pomohl najít řešení, které by zajistilo úspěch jejích receptů. Rok pracovali společně ve své kuchyni, první fermenty pro rostlinné jogurty (patentováno).

Během této fáze si uvědomí, že je možné nabízí alternativu k tradičnímu způsobu výroby domácího jogurtu.n, který zohledňuje potřeby spotřebitelů a aktuální otázky životního prostředí.
 

Základem start-upového projektu Brin de Foli jsou dvě hlavní motivace zakladatelů: touha nabízet individuální řešení a snaha zavázat se na vlastní úrovni k přechodu na udržitelné potraviny. Chtěli otevřít nové možnosti tím, že se vrátí ke světu domácích potravin způsobem, který je zábavný, udržitelný a prospěšný. Spojili inovace, respekt k přírodě a pohodu spotřebitelů a vytvořili řadu jedinečných výrobků.

Výběr našeho experta

"Pro mě jako dietologa je kvalita výrobků, které doporučuji, absolutní prioritou. Proto jsem si vybrala Brin de Foli jako partner. Jejich závazek přírodní složky kvalita v kombinaci s transparentní výroba je v dokonalém souladu s naší vizí ve společnosti D-LAB ."

Nariné, dietoložka a odbornice na výživu a mikroživiny

 

Předtotoxikační rutina vytvořená naší odbornicí Nariné

Pre-tox, což je zkratka slov "příprava" a "detoxikace", je přístup, jehož cílem je připravit tělo předtím, než se pustí do tradičních stravovacích excesů ve svátečním období. Jedná se o proaktivní přístup ke snížení toxické zátěže našeho těla ještě předtím, než k ní dojde. Koncept pre-toxikace vychází z myšlenky, že pokud naše tělo připravíme na účinné vypořádání se s toxiny, bude odolnější vůči občasným excesům.


Pro úspěšnou přípravu na toxikologii Nariné doporučuje, abyste od nynějška prováděli následující duo:
Ranní rutina Mandlové a kokosové fermenty + Shot of Artichoke by Birdie

Připravte se na úspěšnou přípravu na toxikologii kombinací Birdie's Shots of Artichoke s mandlovými/kokosovými fermenty Brin de Foli. Tato kombinace vám umožní připravit se na slavnostní jídla na konci roku a zároveň zajistí optimální trávicí pohodu.

Mandlové/kokosové fermenty Brin de Foli, bohaté na rozpustnou vlákninu a 5 fermentů prospěšných pro rovnováhu vaší mikroflóry, se harmonicky snoubí s mandlovými a kokosovými fermenty. Záběr na artyčok. Druhý z nich, s vynikající broskvovo-citronovou příchutí ledového čaje, koncentruje předtoxikační účinky artyčoku v kombinaci s březovou šťávou, která přispívá k detoxikačnímu procesu. detoxikace.

 Dopřejte si úspěšnou přípravu na toxikologii, připravte se na sváteční období a dbejte na zdravou stravu. zažívací pohoda !
 

Podívejte se na všechny naše balíčky D-LAB x Brin de Foli:



✔ Podpora správného fungování imunitního systému


✔ Zlepšuje asimilaci živin


✔ Snížení zažívacích problémů


✔ Nezbytná ochrana, zejména v době stresu nebo únavy









✔ Vyrovnává střevní flóru


✔ Pomáhá trávení








✔ Lahodný a výživný zážitek


✔ Podporuje klidný spánek


✔ Zvládání každodenního stresu








✔ Hydratuje a chrání pokožku


✔ Klinicky prokázaná účinnost


✔ Mírný, rekuperační bifidus


✔ Nekonečně přizpůsobitelný